Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ίθαν Χοκ: Σκηνοθετώντας την κόρη του

Ίθαν Χοκ: Σκηνοθετώντας την κόρη του

H ταινία με τίτλο Wildcat προβλήθηκε στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Telluride στο Κολοράντο και στο Φεστιβάλ του Τορόντο.

Η βιογραφική ταινία, που αφορά στη ζωή της διάσημης Αμερικανίδας συγγραφέα, Φλάνερι Ο’ Κόνορ, μετά το ταξίδι της σε διεθνή φεστιβάλ θα αρχίσει να προβάλλεται σύντομα στους κινηματογράφους.

Συνεργασία πατέρα – κόρης

Στην ταινία «Wildcat» πρωταγωνιστεί η Μάγια Χοκ στον ρόλο της Ο’ Κόνορ, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο πατέρα της, Ίθαν Χοκ. Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, «η νέα εξερεύνηση της πορείας της συγγραφέως από τον Ίθαν Χοκ επικεντρώνεται σε μια βασική περίοδο της ζωής της Φλάνερι Ο’ Κόνορ. H νεαρή συγγραφέας παρουσιάζεται καθώς τελειοποιεί τη μέθοδό της, εστιάζοντας στη βαθιά προσωπική μυθοπλασία με τίμημα τη δική της άνεση και ικανοποίηση.

Σύμφωνα με το Vanity Fair, η ταινία είναι λιγότερο βιογραφική και είναι επικεντρωμένη περισσότερο στις μικρές ιστορίες που εδραίωσαν τη φήμη της διάσημης συγγραφέως.

Η ταινία θα προβληθεί στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες

Η πρώτη συνεργσία πατέρα κόρης

Η επεισοδιακή άφιξη του Ίθαν Χοκ στον Καναδά

Ο διάσημος ηθοποιός είχε μια μικρή περιπέτεια ταξιδεύοντας στο Φεστιβάλ του Τορόντο. Συγκεκριμένα, για να προλάβει να βρίσκεται στην πρεμιέρα της ταινίας αποφάσισε να πάρει λεωφορείο καθόταν στα πίσω καθίσματα και στη διάρκεια του ταξιδιού διάβαζε διαρκώς, ενώ δεν τον πήρε σχεδόν κανένας χαμπάρι από τους υπόλοιπους επιβάτες.

Οι δηλώσεις του Χοκ για την ταινία

Ο Ιθαν Χοκ δήλωσε για την ταινία «η Μάγια εργάζεται σκληρά εδώ και χρόνια για να ετοιμάσει αυτό το πρότζεκτ και είμαστε ευγνώμονες για την ευκαιρία να παρουσιάσουμε σε μια νέα γενιά θεατών του κινηματογράφου την ιδιοφυΐα της Φλάνερι Ο’Κόνορ. Η δουλειά της διερευνά θέματα σημαντικά για όλους τους καλλιτέχνες – τη διασταύρωση της δημιουργικότητας και της πίστης, τη θολή σχέση μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας».

Οι συντελεστές της ταινίας

Στην ταινία παίζουν η Μάγια Θέρμαν-Χωκ, ο Λίαμ Νίσον, ο Κούπερ Χόφμαν, η Λόρα Λίνεϊ και οι Ραφαέλ Κασάλ, Στιβ Ζαν, Vincent D’Onofrio, Alessandro Nivola.

Η ταινία αναμένεται να έρθει για προβολή και στη χώρα μας.

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024