Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Ζητούν βοήθεια για την εύρεση ενός F-35

ΗΠΑ: Ζητούν βοήθεια για την εύρεση ενός F-35

Σε δύο λίμνες επικεντρώθηκε η έρευνα για το F-35B μετά την εκτίναξη του πιλότου για άγνωστο λόγο

Αμερικανοί αξιωματούχοι απηύθυναν έκκληση προς το κοινό για βοήθεια στην ανεύρεση ενός μαχητικού αεροσκάφους, αφού χάθηκαν τα ίχνη του κάπου πάνω από τη Νότια Καρολίνα, όταν ο πιλότος εκτινάχθηκε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Guardian, ένας πιλότος του Σώματος Πεζοναυτών διέφυγε με ασφάλεια από το αεροσκάφος F-35B Lightning II πάνω από το Βόρειο Τσάρλεστον το απόγευμα της Κυριακής μετά από ένα «ατύχημα», δήλωσαν στρατιωτικοί αξιωματούχοι. Συνέχισαν λέγοντας: «Πώς στο διάολο χάνεις ένα F-35; Πώς δεν υπάρχει συσκευή εντοπισμού και ζητάμε από το κοινό τι, να βρει ένα αεροσκάφος και να το παραδώσει;»

Ασφαλής ο πιλότος του μαχητικού – Πού επικεντρώθηκε η έρευνα

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πιλότος του αεροσκάφους έπεσε με αλεξίπτωτο με ασφάλεια στο Βόρειο Τσάρλεστον περίπου στις 2 το μεσημέρι και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, όπου βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση, δήλωσε η ταγματάρχης Μέλανι Σαλίνας. Το όνομα του πιλότου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα.

Με βάση τη θέση και την τροχιά του αγνοούμενου αεροσκάφους, η έρευνα για το αεροσκάφος F-35 Lightning II επικεντρώθηκε στη λίμνη Moultrie και τη λίμνη Marion, δήλωσε η Senior Master Sergeant Heather Stanton στην Joint Base Charleston. Και οι δύο λίμνες βρίσκονται βόρεια του Βόρειου Τσάρλεστον.

Συνεχίζονται οι έρευνες για την εύρεση του μαχητικού αεροσκάφους

F35 πάνω στο USS Tripoli (LHA-7)

Συνεχίζονται οι έρευνες

Ένα ελικόπτερο της Διεύθυνσης Επιβολής του Νόμου της Νότιας Καρολίνας συμμετείχε στην αναζήτηση του F-35. Οι αρχές εξακολουθούν να ερευνούν γιατί ο πιλότος εκτινάχθηκε, δήλωσαν οι αρχές.

Ο πιλότος ενός δεύτερου F-35 επέστρεψε με ασφάλεια στην Κοινή Βάση Τσάρλεστον. Τα αεροσκάφη και οι πιλότοι ανήκαν στην 501 Μοίρα Εκπαίδευσης Μαχητικών Επίθεσης Πεζοναυτών που εδρεύει στο Beaufort, όχι μακριά από τις ακτές της Νότιας Καρολίνας στον Ατλαντικό.

Sports in

Στον «αέρα» το Μακάμπι – Παναθηναϊκός λόγω του κόσμου των Ισραηλινών

Το Game 3 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι στον… αέρα εξαιτίας των φιλάθλων των Ισραηλινών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024