Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ινδία: Αεροσκάφος συνετρίβη κατά την προσγείωση στο αεροδρόμιο της Βομβάης

Ινδία: Αεροσκάφος συνετρίβη κατά την προσγείωση στο αεροδρόμιο της Βομβάης

Όπως αναφέρουν τα ινδικά μέσα ενημέρωσης, λόγω ισχυρής βροχόπτωσης η ορατότητα ήταν μειωμένη. Οι πτήσεις στο αεροδρόμιο, μετά το περιστατικό, βρίσκονται εν αναμονή.

Ένα αεροσκάφος Learjet, που εκτελούσε πτήση τσάρτερ, συνετρίβη στο διεθνές αεροδρόμιο της Βομβάης κατά τη διάρκεια της προσγείωσης.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν οκτώ άτομα. Τα έξι είναι επιβάτες και τα δύο μέλη του πληρώματος. Από τη συντριβή οι τρεις εκ των επιβαινόντων τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρουν τα ινδικά μέσα ενημέρωσης, λόγω ισχυρής βροχόπτωσης η ορατότητα ήταν μειωμένη. Παράλληλα, τονίζουν ότι οι αφίξεις και οι αναχωρήσεις στο αεροδρόμιο, μετά το περιστατικό, βρίσκονται εν αναμονή.

Το αεροσκάφος εκτελούσε πτήση από το Βιζαχαπατνάμ προς τη Βομβάη και ξέφυγε από τον διάδρομο

Σε φωτογραφίες και βίντεο που έχουν δημοσιευτεί στα social media, διακρίνεται το Learjet να έχει τυλιχτεί στις φλόγες μετά τη συντριβή ενώ επί τόπου βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης.

«Το αεροσκάφος γλίστρησε κατά την προσγείωση στον διάδρομο 27 του αεροδρομίου της Βομβάης. Επέβαιναν έξι επιβάτες και δύο μέλη του πληρώματος. Συνεχίζονται οι προσπάθειες για τη διάσωση των οκτώ ατόμων που έχουν εγκλωβιστεί στο αεροπλάνο», ανέφερε νωρίτερα το India TV.

«Iδιωτικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Βομβάης συνετρίβη. Και οι οκτώ επιβαίνοντες στο αεροπλάνο είναι ασφαλείς», σημειώνει το ινδικό ειδησεογραφικό κανάλι Zee News.

Άλλα ινδικά μέσα ενημέρωσης, υπογραμμίζουν ότι η Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Αεροπορίας (DGCA) έχει αναλάβει τη διερεύνηση του περιστατικού. «Το αεροσκάφος Learjet 45 VT-DBL που εκτελούσε πτήση από το Βιζαχαπατνάμ προς τη Βομβάη ξέφυγε από τον διάδρομο κατά τη διάρκεια της προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Βομβάης. Στο αεροσκάφος επέβαιναν έξι επιβάτες και δύο μέλη του πληρώματος», επισημαίνει η DGCA σε ανακοίνωσή της.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο της συντριβής

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024