Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δυστύχημα στη Λιβύη: Συλλυπητήρια στις οικογένειες και ερωτήματα στην κυβέρνηση από την αντιπολίτευση

Δυστύχημα στη Λιβύη: Συλλυπητήρια στις οικογένειες και ερωτήματα στην κυβέρνηση από την αντιπολίτευση

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ζητούν ενημέρωση για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος στη Λιβύη που κόστισε τη ζωή σε πέντε Έλληνες ενώ τραυματίστηκαν ακόμα 13

Με επιστολές τους, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ εκφράζουν την οδύνη τους και τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των πέντε Ελλήνων μελών της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη, που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο χθες Κυριακή πηγαίνοντας στην πόλη Ντάρμα που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από την κακοκαιρία Daniel.

Ακόμα ζητούν άμεση ενημέρωση από το ΓΕΕΘΑ και την κυβέρνηση για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος αλλά και το κενό πληροφόρησης που υπήρξε καθώς η αρχική πληροφόρηση του ΓΕΕΘΑ έκανε λόγο για τραυματισμούς, ενώ η είδηση για τους θανάτους κυκλοφόρησε από διεθνή ΜΜΕ.

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη του για τον θάνατο τριών στελεχών των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και δύο πολιτών, μελών της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, καθώς και τα συλλυπητήριά του στις οικογένειές τους. Παράλληλα, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

«Αναμένουμε να ενημερωθούμε για τους λόγους που το ΓΕΕΘΑ εξέδωσε ανακοίνωση χθες στις 19:35 με αναφορά σε «ελαφρούς τραυματισμούς»

Αναμένουμε το συντομότερο ενημέρωση από την κυβέρνηση για τις συνθήκες του δυστυχήματος και ειδικότερα για τα μέτρα ασφαλείας που είχαν ληφθεί για τη μετακίνηση της αποστολής σε εμπόλεμη ζώνη που είχε πληγεί βαρύτατα από την καταιγίδα Daniel, με χιλιάδες νεκρούς.

Επιπλέον αναμένουμε να ενημερωθούμε για τους λόγους που το ΓΕΕΘΑ εξέδωσε ανακοίνωση χθες στις 19:35 με αναφορά σε «ελαφρούς τραυματισμούς», ενώ η είδηση του θανάτου μελών της αποστολής αποκαλύφθηκε από τα διεθνή ΜΜΕ.

Δήλωση Ανδρουλάκη

«Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της ελληνικής αποστολής στη Λιβύη και εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Αναμένουμε πλήρη ενημέρωση για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος αλλά και το κενό πληροφόρησης, που παρατηρήθηκε εκ μέρους των αρμοδίων αρχών».

Sports in

Άποντος ο Σλούκας στην Euroleague για πρώτη φορά μετά το 2019

Δεν έβαλε ούτε πόντο για πρώτη φορά μετά τις 30 Οκτωβρίου 2019 σε ένα Φενερμπαχτσέ – Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024