Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βανδάλισαν το εκλογικό κέντρο του Δημάρχου Θεσσαλονίκης

Βανδάλισαν το εκλογικό κέντρο του Δημάρχου Θεσσαλονίκης

Άγνωστοι βανδάλισαν τα ξημερώματα σύμφωνα με πληροφορίες, το εκλογικό κέντρου του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Βανδαλισμός σημειώθηκε στο εκλογικό κέντρο του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και υποψήφιου Δημάρχου στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου,  Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Το εκλογικό κέντρο του Κωνσταντίνου Ζέρβα βρίσκεται στην οδό Μακένζι Κίνγκ. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης σχολιάζοντας με ανάρτηση του το περιστατικό επισήμανε:

«Πίστευα ότι η επιλογή μας να φτιάξουμε ένα ανθρώπινο, εναλλακτικό και μετρημένο εκλογικό κέντρο που στην πρόσοψη του είχε ένα ωραίο γκράφιτι, φρέσκο, θα ήταν μια επιλογή κοντά στην αισθητική των περισσοτέρων.

Το πιστεύω ακόμη και δεν το μετανιώνω.  Τώρα για αυτούς που επέλεξαν να το βανδαλίσουν και να μουτζουρώσουν με συνθήματα την πρόσοψη και το γκράφιτι, τι να πω; Εάν δεν τους αρκούν οι πληθωριστικοί τρόποι έκφρασης και δημοσίου λόγου των ημερών μας, πως να τους ζητήσεις να σεβαστούν το «άλλο» τον δημόσιο και τον ιδιωτικό χώρο.

Δήμαρχος Θεσσαλονίκης: «Εμείς συνεχίζουμε δεν μας πτοεί».

«

Ο Κώστας Παρχαρίδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Κωνσταντίνου Ζέρβα έγραψε σε ανάρτηση:

«Κάποιοι μισούν το ωραίο, μισούν τον πολιτισμό, θέλουν το γκρι. Ο σημερινός βανδαλισμός του εκλογικού μας κέντρου έχει ηθικούς αυτουργούς που καλλιεργούν στην πόλη το μίσος και τον μηδενισμό. Οι δημότες της Θεσσαλονίκης δεν θα τους ακολουθήσουν….».

Και όλα αυτά συμβαίνουν μόλις λίγες εβδομάδες πριν τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου, όπου οι δημότες της Θεσσαλονίκης θα επιλέξουν την επόμενη δημοτική αρχή της πόλης.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024