Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο γιός του Παύλου Γλύξμπουργκ γίνεται 19

Ο γιός του Παύλου Γλύξμπουργκ γίνεται 19

Αυτός είναι ο λιγότερο γνωστός γιος της Μαρί-Σαντάλ που παραλίγο να πεθάνει κατά τη γέννησή του!

Είναι το τέταρτο παιδί, από τα πέντε που έχουν ο (πρώην) «πρίγκιπας της Ελλάδας» Παύλος και η σύζυγός του, Μαρί-Σαντάλ Μίλερ, και ένα από τα πιο συνεσταλμένα, μέχρι στιγμής (ετσι λένε οι του πρώην βασιλικού περιβάλλοντος)

«Αυτή την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου – την ίδια μέρα που η μητέρα του, Μαρί-Σαντάλ γίνεται 54 – ο Οδυσσέας Κίμων γίνεται 19 ετών και φαίνεται να έχει ήδη μια ξεκάθαρη ιδέα για το ποιο θέλει να είναι το μέλλον του.

Ο νεαρός εργάζεται για σχεδόν δύο χρόνια στη «Gallows Humor», μια εταιρεία μόδας που ξεκίνησε όταν έκλεισε τα 18.

Ο Οδυσσέας έχει κληρονομήσει από τη μητέρα του, ιδρύτρια της μάρκας παιδικών ρούχων που φέρει το όνομά της, Marie Chantal, ένα πάθος για την επιχειρηματικότητα και το design.

Το πρώτο λανσάρισμα της Gallows Humor ήταν η unisex συλλογή Evolution, που αποτελείται από φούτερ, μπλουζάκια και παντελόνια, την οποία παρουσίασε πέρυσι.

Ο Οδυσσέας Κίμων με τη μητέρα του Μαρί-Σαντάλ

Όπως και τα αδέρφια του, ο Οδυσσέας μεγάλωσε μεταξύ Λονδίνου και Νέας Υόρκης. Η αδερφή του Μαρία Ολυμπία, η μεγαλύτερη από τις πέντε, έχει επίσης επιλέξει τον δρόμο της μόδας και έχει γίνει διάσημο μοντέλο και «influencer».

Η νεαρή ήταν πολύ περήφανη για το λανσάρισμα του αδερφού της στα κοινωνικά της δίκτυα.

Η μητέρα του, Marie-Chantal μοιράστηκε επίσης την περηφάνια της στον λογαριασμό της στο Instagram.

Στα πρώτα του χρόνια, ο Οδυσσέας σπούδασε στο Knightsbridge School, κοντά στην κομψή έπαυλη Chelsea όπου έμενε η οικογένεια

Ποιος είναι ο άγνωστος «Οδυσσέας της Ελλάδας», γιος της Μαρί-Σαντάλ Μίλερ

Ο Οδυσσέας γεννήθηκε στο Λονδίνο, όπως και τα υπόλοιπα αδέρφια της, στο νοσοκομείο του Πόρτλαντ, το 2004 και νονοί του είναι ο «πρίγκιπας Φίλιππος της Ελλάδας», η πριγκίπισσα Mette-Marit της Νορβηγίας, οι επιχειρηματίες Νάσος Θανόπουλος, Arki Busson και ο Chris Thomsen, η πριγκίπισσα,  «Όλγα της Ελλάδας» και η Πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Σάιν-Βιτγκενστάιν.

Στα πρώτα του χρόνια, ο Οδυσσέας σπούδασε στο Knightsbridge School, κοντά στην κομψή έπαυλη Chelsea όπου έμενε η οικογένεια.

Πέρα από την εταιρεία του του, ο Οδυσσέας έχει εγγραφεί στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης για να ακολουθήσει σπουδές μόδας, αφού αποφοίτησε από το διάσημο σχολείο Dwight στο Upper West Side.

Όπως γράφουν τα έντυπα που ασχολούνται με τα των βασιλικών οίκων σε Μαδρίτη και Λονδίνο, ο Οδυσσέας, «είναι ένα ευγενικό και στοργικό αγόρι, όπως είδαμε στη κηδεία του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου, τον Φεβρουάριο του 2023, στην Αθήνα, όταν πρόσφερε το μπράτσο του στη (πρώην) βασίλισσα Σοφία και στην στήριξε σε εκείνες τις δύσκολες στιγμές της.

Κάποιες φωτογραφίες εμφανίστηκαν και με τη γιαγιά του, Ana María, βυθισμένη στο πένθος. Μέχρι τώρα ο Οδυσσέας είχε μείνει μακριά από το προσκήνιο.

Ήρθε όμως η ώρα να δημιουργήσει το δικό του brand και έχει ποζάρει με μερικά από τα ρούχα του στην ιστοσελίδα της επιχείρησής του.

Εμφανίζεται με τα ξανθά του μαλλιά και την ελκυστική του συμπεριφορά, την οποία μοιράζεται με τα αδέρφια του».

Ωστόσο, παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Οδυσσέας έχει βιώσει κάποιες εμπειρίες στις οποίες φοβήθηκε για τη ζωή του. Η πρώτη συνέπεσε με τη γέννησή του, η οποία ήταν περίπλοκη.

Η μητέρα της, Μαρί-Σαντάλ, έχασε πολύ αίμα κατά τη διάρκεια του τοκετού και υπήρχαν φόβοι τόσο για τη ζωή της μητέρας όσο και του μωρού. Το 2018, ο Οδυσσέας ήταν και πάλι σχεδόν στα πρόθυρα του θανάτου!

Οφειλόταν σε αναφυλακτικό επεισόδιο – μια σοβαρή αλλεργική αντίδραση – που προκλήθηκε από την κατανάλωση σούσι. Ο νεαρός άρχισε να βήχει και να έχει δυσκολία στην αναπνοή. Όλα τελείωσαν με τρόμο και εισαγωγή στα επείγοντα, αλλά ο νεαρός δεν πάτησε ποτέ ξανά το πόδι του σε ιαπωνικό εστιατόριο.

Ο Οδυσσέας, όπως και τα μεγαλύτερα αδέρφια του, δεν μένει πλέον στην οικογενειακή έπαυλη στη Νέα Υόρκη, όπου οι γονείς του μετακόμισαν από το Λονδίνο το 2014.

Τα μεγαλύτερα αδέρφια του έχουν εγκατασταθεί μόνα τους, μεταξύ Λονδίνου και Νέας Υόρκης, και ο ανήλικος αδελφός του, Αριστείδης Σταύρος, 14 ετών, έχει εγγραφεί σε οικοτροφείο.

Πριν από λίγες μέρες, η Marie-Chantal μοιράστηκε τα ανάμεικτα συναισθήματά της στο Instagram για την αποχώρηση των παιδιών της. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η φωλιά είναι άδεια!» έγραψε.

Ένα πράγμα που τραβάει την προσοχή του τέταρτου παιδιού της Marie-Chantal και του «Παύλου της Ελλάδας» είναι ακριβώς αυτό, ότι δεν έχει πολλές εμφανίσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Μάλιστα, ο λογαριασμός του στο Instagram έχει μόνο τέσσερις δημοσιεύσεις, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τα δίκτυα της αδερφής του Ολυμπίας ή της μητέρας του, που είναι ένα κοινό κανάλι επικοινωνίας με τον κόσμο και δημοσιοποίησης της δουλειάς του και του προσωπικού του προφίλ.

Από το ελάχιστο που καταφέραμε να συμπεράνουμε από το IG του Οδυσσέα είναι ότι έχει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τα αδέρφια του, ότι του αρέσει να απολαμβάνει (τουλάχιστον ως παρατηρητής) μια μέρα κυνηγιού και ότι, όπως πολλοί άνθρωποι της ηλικίας του, είναι παθιασμένος με τα macro φεστιβάλ, συγκεκριμένα το Glastonbury», καταλήγει στο αφιέρωμά του το ισπανικό Mujer Hoy.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024