Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρί Σαντάλ και βασίλισσα Λετίθια έγιναν ξανά φίλες, πέντε χρόνια μετά την παρεξήγηση

Μαρί Σαντάλ και βασίλισσα Λετίθια έγιναν ξανά φίλες, πέντε χρόνια μετά την παρεξήγηση

Τι είχε συμβεί και είχε ως αποτέλεσμα οι δύο γυναίκες να απομακρυνθούν;

Μπορεί η κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου να ολοκληρώθηκε και οι υψηλοί προσκεκλημένοι να επέστρεψαν στις χώρες τους, ωστόσο τα διεθνή ΜΜΕ συνεχίζουν να ασχολούνται με όλα όσα συνέβησαν στο τελευταίο αντίο στον πρώην μονάρχη.

Τι διεθνή ΜΜΕ ασχολούνται με όλα όσα συνέβησαν στην τελετή που περιελάμβανε τους περισσότερους γαλαζοαίματους της Γηραιάς Ηπείρου.

Ειδικότερα, τα ισπανικά ΜΜΕ, δεν σταματούν να δημοσιεύουν φωτογραφίες από το δείπνο που παρέθεσε η οικογένεια του εκλιπόντος στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία». Τα πηγαδάκια, η επανένωση του Βασιλιά Φελίπε με τον πατέρα του, καθώς και το αγκαζέ της Λετίθια με τη Μαρί Σαντάλ βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των ειδήσεων στην Ισπανία.

«Επιτέλους ειρήνη»

Το θέμα όμως, στο οποίο στέκονται περισσότερο είναι αυτό της επανένωσης της βασίλισσας Λετίθια με την Μαρί Σαντάλ.

Οι πρώην παρεξηγημένες royals φάνηκε να έχουν επανορθώσει τις σχέσεις τους μετά το τεταμένο κλίμα που υπήρξε ανάμεσά τους επί σειρά ετών.

Το θέμα της συνάντησής τους στην Αθήνα μετά από πολλά χρόνια ψυχρότητας, απασχόλησε τα ισπανικά ΜΜΕ, τα οποία μάλιστα ανέφεραν ότι η βασίλισσα Λετίθια συγχώρεσε τη Μαρί Σαντάλ στην Αθήνα αφού εκείνη της ζήτησε συγγνώμη.

«Η βασίλισσα Λετίσια και η Μαρί-Σαντάλ πραγματοποιούν τη συμφιλίωση τους στην κηδεία του Κωνσταντίνου της Ελλάδας» γράφει η El pais και δημοσιεύει τη φωτογραφία που οι δύο γυανίκες περπατούν αγκαζέ.

Μετά το τέλος του δείπνου, ο βασιλιάς Φελίπε έφυγε, συνοδευόμενος από τον ξάδελφό του Παύλο, ενώ πίσω τους βρίσκονταν η βασίλισσα Λετίσια και η Μαρί Σαντάλ.

Η 50χρονη βασίλισσα Λετίθια και η 54χρονη Μαρί Σαντάλ φωτογραφήθηκαν να βγαίνουν μαζί από ένα εστιατόριο στην Αθήνα. Οι δυο ήταν πιασμένες αγκαζέ ενώ περπατούσαν και μιλούσαν με πολύ καλή διάθεση.

Δεν ήταν, όμως, πάντα έτσι η κατάσταση μεταξύ τους…

Τι είχε συμβεί;

Η Λετίσια και η οικογένειά της έγιναν πρωτοσέλιδο το 2018, μετά από μια αμήχανη οικογενειακή στιγμή της ισπανικής βασιλικής οικογένειας.

Στο βίντεο που έγινε viral στο διαδίκτυο, η Λετίσια φάνηκε να εμποδίζει τους φωτογράφους να τραβήξουν φωτογραφίες της πριγκίπισσας Λεονόρ και της πριγκίπισσας Σοφίας με τη γιαγιά τους βασίλισσα Σοφία, μετά τη λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, η βασίλισσα Σοφία επιχείρησε να αγκαλιάσει τις εγγονές της για ποζάρουν στους φωτογράφους, μέσα στον καθεδρικό ναό της Πάλμα στη Μαγιόρκα της Ισπανίας. Όμως η Λετίθια εκνευρίστηκε, και στάθηκε μπροστά τους εμποδίζοντας τη θέα των φωτογράφων ενώ έσπρωξε βίαια το χέρι της πεθεράς της.

Ένα δεύτερο βίντεο από την ίδια μέρα έδειξε τη βασίλισσα Σοφία να φιλάει τη Λεονόρ στο κεφάλι. Στη συνέχεια, η Λετίθια φάνηκε να σκουπίζει το σημείο στο κεφάλι της κόρης της όπου τη φίλησε η γιαγιά της. Πολλοί χαρακτήρισαν τα εν λόγω περιστατικά άβολα και δυσάρεστα ενώ ο Φελίπε, προσπάθησε να μεσολαβήσει την ώρα που ο πατέρας του κοίταζε με μεγάλη έκπληξη.

Δείτε το βίντεο:

Τότε, η Μαρί Σαντάλ είχε υπερασπιστεί τη Σοφία και είχε κατακεραυνώσει τη Λετίθια, σχολιάζοντας τα βίντεο με τρεις διαφορετικές αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο twitter.

«Τι λέει ο ισπανικός τύπος για αυτό; Είναι απαίσιο».

«Αυτό με εξαγρίωσε».

«Καμία γιαγιά δεν αξίζει αυτό το είδος αντιμετώπισης. Η Λετίσια έδειξε τον πραγματικό της εαυτό».

Η συγγνώμη της Μαρί Σαντάλ στη Λετίσια

Η αιχμηρή αντίδραση της Μαρί Σαντάλ, έγινε θέμα συζήτησης στην Ισπανία και αλλού, με κάποιες εφημερίδες να σημειώνουν πως ο Φελίπε, ο οποίος μέχρι τότε ήταν εξαιρετικά κοντά στην οικογένεια του Κωνσταντίνου, είχε απομακρυνθεί και είχε κρατήσει αποστάσεις από το ζεύγος Παύλου και Μαρί Σαντάλ.

Ωστόσο, τα νέα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Μαρί Σαντάλ έριξε τα μούτρα της και ζήτησε συγγνώμη από τη Λετίσια για αυτό το ξέσπασμά της.

Έτσι, μετά από αυτή την πράξη μεταμέλειας οι σχέσεις των δύο γυναικών αποκαταστάθηκαν και εμφανίστηκαν σαν δυο καλές φίλες.

Το φιλικό κλίμα ανάμεσά τους φάνηκε την ώρα που έβγαιναν από το δείπνο της Κυριακής συζητώντας, χαμογελώντας και κρατώντας η μία το χέρι της άλλης.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024