Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ήττα του Άγιαξ και... κατήφορος (3-1)

Ήττα του Άγιαξ και… κατήφορος (3-1)

Σε τραγική κατάσταση ο Αγιαξ, ηττήθηκε εκτός έδρας από την Τβέντε με 3-1 – Μια νίκη σε 4 παιχνίδια ο Αίαντας, ο οποίος στο Europa League βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ

Μια ακόμα αγωνιστική στην Eredivisie, μια ακόμα απογοητευτική εμφάνιση από τον Αγιαξ.

Ο Αίαντας, ο οποίος στο Europa League βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ, ηττήθηκε εκτός έδρας από την Τβέντε με 3-1, για την 5η αγωνιστική της Eredivisie και έμεινε στους πέντε πόντους, έχοντας μόλις μία νίκη σε 4 αναμετρήσεις (σ.σ έχει ένα ματς λιγότερο).

Στις 12 Αυγούστου νίκησε εντός έδρας την Χέρακλες με 4-1 και στη συνέχεια είχε δύο ισοπαλίες εκτός έδρας: Με Εξελσιορ (2-2) και Φορτούνα Σιτάρντ (0-0), ενώ σήμερα ηττήθηκε από την Τβέντε με 3-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν στο 7ο λεπτό με τον Ροτς, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα έκαναν το 2-0 με τον Στέιν. Ο Αγιαξ μείωσε στο 35’ με τον Μπρόμπεϊ, αλλά στο 79’ η Τβέντε πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Ουνουβάρ.

Ο Αγιαξ, σε αντίθεση με την Μπράιτον που πετάει… φωτιές και χθες το απόγευμα διέλυσε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ με 3-1, παραπαίει και έχουν αρχίσει ήδη «φωνές» για τον Μόρις Στέιν, ο οποίος πλέον φαίνεται να βρίσκεται σε δεινή θέση.

Ο 49χρονος προπονητής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Άιαντα στις αρχές καλοκαιριού, αλλά δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει την ομάδα που θα ήθελαν οι οπαδοί του Αγιαξ και φυσικά η διοίκηση του συλλόγου, που πλέον έχει αρχίσει να κάνει δεύτερες σκέψεις για τον Μόρις Στέιν. Ισως το ευρωπαϊκό παιχνίδι που ακολουθεί με την Μαρσέιγ να είναι το… κύκνειο άσμα του 49χρονου τεχνικού, εάν ο Αγιαξ δεν καταφέρει να πάρει τη νίκη.

ΤΒΕΝΤΕ: Ούνερσταλ, Σάμπστεντ, Πρέπερ, Χίλχερς (83’ Φαν Χόρενμπεϊκ), Φλαπ (72’ Έιτινγκ), Σάντιλεκ, Κιέλε (72’ Ουνουβάρ), Στάιν (62’ Φαν Μπέργκεν), Ρεχίρ, Ουγκάλδε (62’ Φαν Βολφσβίνκελ), Ροτς

ΑΓΙΑΞ: Γκόρτερ, Ρενς (46’ Γκαεϊ), Σούταλο, Σόσα, Χάτο, Μάνσβερκ (46’ Τέιλορ), Ταχίροβιτς (75’ Φαν ντεν Μπόουμεν), Μπερχάους (75’ Φορμπς), Μπερχβάιν, Μπρομπεϊ, Άκπομ (64’ Μικαουτάντζε)

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024