Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Στην Πλάκα ψηφίζει τώρα ο Αλέξης Τσίπρας

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Στην Πλάκα ψηφίζει τώρα ο Αλέξης Τσίπρας

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ψηφίζει για τον ή την διάδοχό του στην ηγεσία - Με ενδιαφέρον αναμένονται οι δηλώσεις του

Στο εκλογικό κέντρο που έχει στηθεί στο 1ο Πειραματικό Λύκειο, επί της οδού Ηπίτου 15 στην Πλάκα, ψηφίζει αυτή την ώρα ο Αλέξης Τσίπρας για την εκλογή νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τον πολιτικό «σεισμό» που προκάλεσε η παραίτησή του στο εσωτερικό του κόμματος, και όχι μόνο, η εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα, που κράτησε αποστάσεις από τις εσωκομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ, συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απείχε συνειδητά από όλες τις προεκλογικές διαδικασίες, που είναι κοινή πεποίθηση ότι δεν χαρακτηρίστηκαν από πολιτικό πολιτισμό και αυτή δεν ήταν η μόνη αρχή και αξία της Αριστεράς που οι υποψήφιοι δεν σεβάστηκαν.

Δεν έκανε καμία παρέμβαση, ούτε έστειλε μήνυμα μέσω κύκλων, ακόμη και όταν πληθώρα δημοσιευμάτων τον ήθελαν με τη μία ή την άλλη πλευρά. Μέχρι σήμερα δεν έχει δηλώσει καμία προτίμηση προς συγκεκριμένους υποψηφίους.

Το νέο κύμα

Παραμέρισε για να περάσει το νέο κύμα, όπως είπε ανακοινώνοντας την παραίτησή του από την προεδρία του κόμματος. Τώρα βέβαια που αυτό το νέο κύμα είναι ακόμη αμφίβολο αν θα δώσει ορμή ή θα πνίξει τον ΣΥΡΙΖΑ, αναμένεται με ενδιαφέρον η τοποθέτηση και η στάση του Τσίπρα, όταν κατακάτσει ο κουρνιαχτός και αρχίσουν ουσιαστικές διεργασίες για το πολιτικό στίγμα και την ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ.

Βέβαιος για ενεργή παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε πάντως ο Σωκράτης Φάμελλος κατά τη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ.

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι παρών, κρατά απόλυτη ουδετερότητα για την ηγεσία αλλά θα στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ και την κοινωνία την επόμενη ημέρα. Ως ενεργοί πολίτες θα είμαστε πάντα παρόντες. Συμμετέχουμε στην πολιτική με έναν σκοπό. Συμμετέχουμε για να αλλάζουμε τα πράγματα προς το καλύτερο. Και αυτό κάνει ο κ. Τσίπρας. Από ποιο μετερίζι θα το κάνει αυτό θα δούμε αλλά είναι παρών».

Ο Αλέξης Τσίπρας βγαίνει από το παραβάν

Ο φάκελος έπεσε κανείς δεν ξέρει ποιο όνομα έχει μέσα

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024