Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ρέμπελ Γουίλσον: Σε ρομαντικές στιγμές από τις διακοπές με τη μνηστή της

Ρέμπελ Γουίλσον: Σε ρομαντικές στιγμές από τις διακοπές με τη μνηστή της

Έπρεπε να πάει κόντρα στα στερεότυπα του Χόλιγουντ, καθώς οι παραγωγοί της ζητούσαν να μην χάσει κιλά

Η Ρέμπελ Γουίλσον τα τελευταία χρόνια άλλαξε εντελώς τη ζωή της, τη δημοσια εικόνα, το στάτους της σε όλα τα επίπεδα. Επέδειξε μεγάλο θάρρος και γενναιότητα, αρχικά με τη διαχείριση του σωματικού της βάρους και στη συνέχεια με τις ιδιωτικές της επιλογές, και όπως φαίνεται συμβαδίζει και με το γενικότερο πρόσταγμα της εποχής.

Σε δημόσια θέα, βλέπουμε την πορεία της κωμικού και στο θέμα της σταδιακής απώλειας κιλών

Το να φωτογραφίζεται ελεύθερα πλέον με τη μνηστή της και να μοιράζεται την προσωπική αφήγηση της ζωής της μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι κάτι που ίσως και η ίδια πριν μερικά χρόνια δεν θα μπορούσε να φανταστεί.

Αναρτά στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, τις ρομαντικές στιγμές της από τις διακοπές με την αγαπημένη της Ramona Agruma, καθώς και στιγμιότυπα από την κοινή τους ζωή, μαζί με το παιδί που απέκτησαν μέσω παρένθετης μητέρας, ενώ κάνουν σχέδια για τον μελλοντικό τους γάμο.

Απέκτησε παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Σε παλιότερο στιγμιότυπο, με την πρότερη εκδοχή του εαυτού της

Τη Rebel Wilson ακολουθούν στη διαδικτυακή πλατφόρμα 11,3 εκατομμύρια άνθρωποι, ενώ ανάμεσα στους διάσημους φίλους της συγκαταλέγονται σταρ του Χόλιγουντ, όπως η Τζένιφερ Άνιστον, η Νικόλ Κίντμαν, η Ντρου Μπάριμορ και η Ρις Γουίδερσπουν.

Η θεαματική στροφή στη ζωή της

Η χαρισματική κωμική ηθοποιός, όταν αποφάσισε να αλλάξει σιγά σιγά τη ζωή της, έπρεπε να πάει αρχικά κόντρα στα στερεότυπα του Χόλιγουντ. Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει στο παρελθόν, οι παραγωγοί ζητούσαν από κείνη να δεσμευτεί ότι δεν θα χάσει κιλά, προκειμένου να μην διακυβευτεί η τυποποίηση στην οποία υποβάλλουν τους ηθοποιούς. Για να μην χάσει τη μανιέρα της και τη σύνδεση με συγκεκριμένα κοινά στον χώρο του θεάματος.

Ωστόσο, εκείνη προχωρώντας σε σταδιακή μετατόπιση, καταρχάς υιοθετώντας ένα υγιεινό τρόπο ζωής, βρήκε το θάρρος να μιλήσει για όλα αυτά τα ζητήματα δημοσίως, ενώ δεν δίστασε να δηλώσει ότι μετανιώνει που πριν τα 40 της χρόνια, δεν είχε τολμήσει να αλλάξει τη ζωή της.

Ύστερα, οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές. Η Ρέμπελ Γουίλσον αφού έχτισε την προσωπική της αυτοπεποίθηση, μετά την τεράστια απώλεια κιλών και θωράκισε την υγεία της, βρήκε το θάρρος να δηλώσει δημοσίως τη σεξουαλική της ταυτότητα, ότι είναι δηλαδή γκέι. Απέκτησε παιδί μέσω παρένθετης μητέρας και σκοπεύει να παντρευτεί τη σύντροφό της στη ζωή, ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί στο Instagram το δαχτυλίδι των αρραβώνων της.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024