Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία στον Πειραιά: Προκλητικός ο 68χρονος - «Ο 39χρονος με έβριζε, με έφτυνε και με κορόιδευε»

Δολοφονία στον Πειραιά: Προκλητικός ο 68χρονος – «Ο 39χρονος με έβριζε, με έφτυνε και με κορόιδευε»

Όσοι γνωρίζουν τον 68χρονο διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο ψυχρό επιθετικό αμίλητο και αγενή που επεδίωκε φασαρίες.

Στην ασφάλεια του Πειραιά κρατείται ο 68χρονος που το μεσημέρι της Παρασκευής εκτέλεσε εν ψυχρώ με δυο σφαίρες τον 39χρονο υπάλληλο υπαίθριου πάρκινγκ στην οδό Πραξιτέλους στο κέντρο του Πειραιά.

Ενώ το μεσημέρι της Παρασκευής απόλυτα ψύχραιμος εκτέλεσε το θύμα δίνοντας του και τη χαριστική βολή στο κεφάλι, τώρα προσπαθεί να δικαιολογήσει τη δολοφονία λέγοντας ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει.

Ο 68χρονος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αμέσως μετά τη δολοφονία φέρεται να είπε: «Επιτέλους, τον ‘τελείωσα’, επιτέλους τον σκότωσα», ωστόσο όταν έφθασε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά άλλαξε στάση και απέδωσε την πράξη του σε προστριβές με το θύμα. «Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτηση μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι», είπε χαρακτηριστικά.

Πλέον, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA ο δράστης ισχυρίζεται κυνικά ότι ο 39χρονος Βαγγέλης και ο αδελφός του και οι δύο εργαζόμενοι στο ιδιωτικό πάρκινγκ τον κορόιδευαν.

«Συνεχώς με έβριζαν με έφτυναν και με κορόιδευαν. Τους είχα πει πολλές φορές να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν ακόμα και την είσοδο του σπιτιού μου. Δεν ήθελα να τον σκοτώσω αλλά εξοργίστηκα», δήλωσε ο 68χρονος.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας που έχουν προσπαθήσει να κάνουν διάλογο μαζί του τον περιγράφουν ως έναν άνθρωπο ψυχικά ασταθή.

«Ήταν το καλύτερο παιδί, το πιο χαμογελαστό παιδί»

Ο 68χρονος το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια Πειραιά προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Επιθετικός και αμίλητος ο 68χρονος

Όσοι γνωρίζουν ωστόσο τον 68χρονο διαψεύδουν αυτούς τους ισχυρισμούς κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο ψυχρό επιθετικό αμίλητο και αγενή που επεδίωκε φασαρίες.

Μάλιστα πριν από κάποια χρόνια είχε καταδικαστεί σε επτά μήνες φυλάκιση για εξύβριση και απειλές εναντίον ενός καταστηματάρχη της περιοχής.

«Ήταν το καλύτερο παιδί»

Η Σουζάνα, οικογενειακή φίλη του αδικοχαμένου Βαγγέλη από την Κορυτσά της Αλβανίας, συγκλονισμένη μίλησε στο MEGA, έχοντας να πει μόνο καλά λόγια για τον 39χρονο που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

«Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, πολύ καλός οικογενειάρχης. Είχε έρθει εδώ πολύ μικρός, 16 χρονών ήταν και δούλευε μέρα νύχτα για να μπορέσει να μεγαλώσει τα παιδιά του. Ήταν δουλειά σπίτι, σπίτι δουλειά», δήλωσε.

Όπως περιγράφουν το θύμα φίλοι και συγγενείς του, ο Βαγγέλης στήριζε οικονομικά όλη την οικογένειά του.  Τρία παιδιά έμειναν τώρα χωρίς το στήριγμά του.

«Ο Βαγγέλης πριν από δύο χρόνια έχασε τον πατέρα του από μια παλιοαρρώστια και παιδευόταν δηλαδή να βοηθήσει και τα αδέλφια του και τη μάνα του. Τρία παιδιά μόνη της η καημένη πως θα τα βγάλει πέρα, ένας θεός ξέρει», δήλωσε ακόμα η οικογενειακή φίλη του Βαγγέλη.

«Ήταν το καλύτερο παιδί, το πιο χαμογελαστό παιδί. Δεν είχε δημιουργήσει ποτέ θέμα», είπε στο MEGA μία άλλης κάτοικος της περιοχής.

Τον σκότωσε σε εννέα δευτερόλεπτα

Το μεσημέρι της Παρασκευής οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έξω από υπαίθριο χώρο στάθμευσης για το πάρκινγκ και τα αυτοκίνητα που ανέβαζαν προσωρινά στο πεζοδρόμιο μέχρι να τα σταθμεύσουν.

Οι εικόνες από τη στιγμή της δολοφονίας του 39χρονου στον Πειραιά που έφερε στο φως της δημοσιότητας το in προκαλούν ανατριχίλα. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη σκηνή του εγκλήματος επί της οδού Πραξιτέλους όπου φαίνεται καθαρά η εικόνα με τον δράστη να πυροβολεί εξ επαφής τον 39χρονο στο κεφάλι.

Ο άτυχος άνδρας σωριάζεται στο έδαφος αλλά ο 68χρονος δεν σταματά. Στοχεύει και τον πυροβολεί άλλη μία ή δύο φορές σημαδεύοντας στο κεφάλι. Όλα αυτά μέσα σε 9 δευτερόλεπτα.

Στη συνέχεια o ηλικιωμένος άνδρας φεύγει από το σημείο ατάραχος.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024