Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: 35χρονη πρότεινε σε ηλικιωμένο να συνευρεθούν ερωτικά, εκείνος αντιστάθηκε και τον τραυμάτισε

Θεσσαλονίκη: 35χρονη πρότεινε σε ηλικιωμένο να συνευρεθούν ερωτικά, εκείνος αντιστάθηκε και τον τραυμάτισε

Συνελήφθη από άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ

Μια 35χρονη χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη προσέγγισε έναν 85χρονο και του πρότεινε να συνευρεθούν ερωτικά έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με το voria.gr, ο ηλικιωμένος αρνήθηκε και η δράστιδα προσπάθησε να αφαιρέσει χρήματα από την τσέπη του παθόντα, τραυματίζοντάς τον όταν αυτός αντιστάθηκε.

Σε έλεγχο που της έγινε βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωΐνης

Άμεσα κινητοποιήθηκαν τα μέλη της ομάδας ΔΙ.ΑΣ

Άμεσα κινήθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προχώρησαν στην αυτόφωρη σύλληψή της. Σε έλεγχο που της έγινε βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Επιπλέον συλλήψεις σε προληπτικούς ελέγχους

Με γνώμονα την προληπτική αστυνόμευση και απώτερο σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και ευνομίας, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης υλοποιεί ένα ευρύ πλέγμα αστυνομικών δράσεων, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών.

Στο πλαίσιο των περιπολιών αυτών, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Ασφάλειας και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις πέντε (5) συνολικά ατόμων, αποτρέποντας έτσι ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου και κλοπές σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών.

Μεταξύ των συλληφθέντων και 25χρονος αλλοδαπός, ο οποίος  εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ξημερώματα χθες, να κινείται με κλεμμένο όχημα στην περιοχή της Ευκαρπίας. Στην προσπάθειά του να αποφύγει τον έλεγχο και τη σύλληψη, ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας παράλληλα επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει πεζός. Συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε. Το όχημα θα αποδοθεί στον νόμιμο κάτοχό του.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχημάτισαν σε βάρος τους αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, Παύλου Μελά και Πυλαίας – Χορτιάτη, κατ’ αρμοδιότητα, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, ενώ οι περιπολίες και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον, προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τυχόν παρόμοια περιστατικά.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024