Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η αποκάλυψη του Χρίστου Αντωνιάδη για τους «Δύο Ξένους»

Η αποκάλυψη του Χρίστου Αντωνιάδη για τους «Δύο Ξένους»

Ο Χρίστος Αντωνιάδης για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά των Ρήγα-Αποστόλου «Δύο Ξένοι». Γιατί αποσύρθηκε για 9 χρόνια από το τραγούδι.

Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καράλη, ο αγαπημένος τραγουδιστής Χρίστος Αντωνιάδης μοιράστηκε τις αναμνήσεις του από τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά «Δύο Ξένοι».

Ο Χρίστος Αντωνιάδης αποκάλυψε και τους λόγους που τον οδήγησαν να αποσυρθεί από το τραγούδι για 9 ολόκληρα χρόνια.

«Η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στο σίριαλ (επίσης του MEGA) «Εμείς κι εμείς». Η συμμετοχή μου στους «Δυο Ξένους» θα έλεγα ότι με καθιέρωσε ως τραγουδιστή, καθώς πολύς κόσμος ήξερε τα τραγούδια μου αλλά μπορεί να μην ήξερε το πρόσωπό μου», σημείωσε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Η σειρά έκανε 70% τηλεθέαση και μου έκανε πολύ καλό στην καριέρα μου

«Η σειρά έκανε 70% τηλεθέαση και μου έκανε πολύ καλό στην καριέρα μου. Στην αρχή είχαν κάποιον άλλο τραγουδιστή στο μυαλό τους για να παίξει στη σειρά αλλά δεν ευοδώθηκε και έτσι επέλεξαν εμένα», αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής.

Η απόσυρση και η επιστροφή στο τραγούδι

Ξαφνικά, ενώ βρίσκεσαι στο απόγειο της καριέρας σου, αποφάσισες να αποτραβηχτείς από τα φώτα της δημοσιότητας. Τι σε ώθησε σε αυτή σου την απόφαση;

«Μεσολάβησαν κάποια χρόνια που ήταν δύσκολα για εμένα και δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά με τον τρόπο που μου άρεσε. Επίσης, οι λόγοι ήταν και οικονομικοί, καθώς άρχισε η οικονομική κρίση και μειώθηκαν πολύ τα μαγαζιά», εξομολογήθηκε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

«Βρήκα έναν άλλο τρόπο να βιοπορίζομαι και επέλεξα να μην αναλώνομαι σε συνεργασίες που δεν με ευχαριστούσαν. Ασχολήθηκα με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, που ασχολούμαι και μέχρι σήμερα δηλαδή, κάνοντας δική μου εταιρία με φωτοβολταϊκά. Περίπου το 2009 σταμάτησα και επανήλθα στο τραγούδι το 2018», κατέληξε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024