Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Οικονομόπουλος: Έδωσε την αμοιβή του για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Νίκος Οικονομόπουλος: Έδωσε την αμοιβή του για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Σε μια συμβολική κίνηση προχώρησε ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αποφάσισε να δώσει τα έσοδα από δύο συναυλίες του στους ανθρώπους που είδαν ζωές και περιουσίες να καταστρέφονται από την κακοκαιρία Daniel. Πρόκειται για την αμοιβή το από τις συναυλίες του σε Ηράκλειο και Κατερίνη, την οποία ο Νίκος Οικονομόπουλος θα δωρίσει στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας αλλά και στην προσπάθεια ανέγερσης μιας εκκλησίας.

Την ώρα της συναυλίας που έδωσε στο Ηράκλειο Κρήτης σταμάτησε το πρόγραμμα και ανακοίνωσε στο κοινό στην απόφασή του για τα χρήματα που θα δώθηκαν στη συγκεκριμένη βραδιά:

«Η αποψινή βραδιά είναι αφιερωμένη στη χώρα μας και σε όλα αυτά που συνέβησαν στη Θεσσαλία»

«Λοιπόν απόψε το βράδυ θέλω να περάσετε πάρα πολύ καλά, να βγάλετε όλη την καλή σας ενέργεια, γιατί μόνο καλή ενέργεια χρειαζόμαστε από εσάς, όπως έχουμε κι εμείς για εσάς. Η αποψινή βραδιά θέλω να ξέρετε ότι είναι αφιερωμένη στη χώρα μας και όλα αυτά που συνέβησαν στη Θεσσαλία. Απόψε η βραδιά, τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά, η αμοιβή μου θα πάει απευθείας στη Θεσσαλία, για όλους αυτούς τους ανθρώπους με αυτή τη καταστροφή που συνέβη και περνάνε πάρα πολύ δύσκολα.

Ελπίζω και εύχομαι κι εσείς να έχετε κάνει το ίδιο αν και εφόσον ήρθατε απόψε εδώ κοντά μας, έχετε συνεισφέρει κι εσείς, πάνω από όλα εσείς, σε αυτή τη προσπάθεια που κάνουμε κι εμείς από το δικό μας μετερίζι» ήταν τα λόγια του Νίκου Οικονομόπουλου στη συναυλία του στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Στη συναυλία στην Κατερίνη ανέφερε:

«Απόψε η βραδιά είναι πολύ σημαντική διότι εδώ γίνεται μια προσπάθεια για την ανέγερση του Ναού του Τίμιου Σταυρού Υπαπαντής και σε αυτή τη προσπάθεια δε συμμετέχω μόνο εγώ και οι άνθρωποι που συνεργαζόμαστε εδώ πέρα.

Έχετε βάλει κι εσείς το λιθαράκι σας με τα χρήματα που δώσατε απόψε. Και το μεγαλύτερο ποσό αυτής της συναυλίας, φαντάζομαι θα είναι όλο, τουλάχιστον από εμένα και τους συνεργάτες μου».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024