Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Λεφάκης: Όταν «προέβλεπε» την θεομηνία πριν από 8 μήνες - «Θα πνιγούν δύο πόλεις»

Κώστας Λεφάκης: Όταν «προέβλεπε» την θεομηνία πριν από 8 μήνες – «Θα πνιγούν δύο πόλεις»

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες βίντεο από ομιλία του αστρολόγου Κώστα Λεφάκη

Εκατοντάδες κείμενα έχουν γραφτεί και εκατομμύρια απόψεις έχουν ειπωθεί για την «τέχνη» της αστρολογίας.

Οι άνθρωποι έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Υπάρχουν αυτοί που… δεν βγαίνουν ούτε από το σπίτι τους αν δεν διαβάσουν τι λέει το ζώδιό τους και παίρνουν τις αποφάσεις για τη ζωή τους βάσει του αν ο Ερμής είναι ανάδρομος.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν αυτοί που δεν πιστεύουν στα ζώδια και ισχυρίζονται πως είναι αδύνατον 12 ζώδια και άλλοι τόσοι ωροσκόποι να είναι ικανοί να μιλήσουν για 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους, όσος δηλαδή υπολογίζεται ο πληθυσμός του πλανήτη.

«Εκείνο που περιμένω, είναι μια μεγάλη καταστροφή. Δεν γίνεται, πρέπει να γίνει. Σεισμός; Να πνιγούν δυο πόλεις από νερό; Μια μεγάλη καταστροφή»

Κάθε μέρα σχεδόν δεκάδες αστρολόγοι εμφανίζονται στις τηλεοράσεις μας και δίνουν τις δικές τους προβλέψεις για το τι επιφυλάσσει το μέλλον, με τις προβλέψεις αυτές να διαχέονται σε περιοδικά και ιστοσελίδες και να φτάσουν σε εκατοντάδες χιλιάδες «μάτια».

όπως είναι λογικό, οι περισσότερες προβλέψεις πέφτουν έξω, ενώ κάποιες -λιγότερες- φορές οι αστρολόγοι πετυχαίνουν τις προβλέψεις τους. Δικαίωση για κάποιους, νόμος των πιθανοτήτων σκέφτονται κάποιοι άλλοι.

Η πρόβλεψη Λεφάκη για τις πλημμύρες στη Θεσσαλία

Σε αυτό το πλαίσιο, viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από ομιλία του αστρολόγου Κώστα Λεφάκη, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2023, είχε… προβλέψει μεταξύ άλλων ότι θα έρθει μία μεγάλη καταστροφή στην Ελλάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα πνιγούν δύο πόλεις.

Συγκεκριμένα, σε ομιλία του στην Θεσσαλονίκη, στην εκδήλωση «50 χρόνια Κώστας Λεφάκης» και «10 χρόνια Εναλλακτική Παιδεία – Αστροπαιδεία», ο Κώστας Λεφάκης έκανε τις προβλέψεις του για τη νέα χρονιά (σ.σ. 2023) τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «εκείνο που περιμένω, είναι μια μεγάλη καταστροφή. Δεν γίνεται, πρέπει να γίνει. Σεισμός; Να πνιγούν δυο πόλεις από νερό; Μια μεγάλη καταστροφή η οποία θα φέρει ένα καινούριο μνημόνιο, μέχρι τον Δεκέμβρη. Για την Ελλάδα μιλάμε. Διότι ταρακουνιούνται διάφορα σημεία, οι σεισμολόγοι κάνουν κρυφές συνελεύσεις και ατελείωτες κουβέντες, αλλά ενημέρωση καμία. Ζούμε σκοταδισμό».

Μάλιστα στην συνέχεια στράφηκε εναντίον της τηλεόρασης και του ίντερνετ, αφού τα θεωρεί… «του δαίμονα» και πως τα παιδιά θα έχουν κύρτωση λόγω των κινητών, την οποία «συνδέει» με την «υποδούλωση», ενώ σε όλο αυτό πρόσθεσε και το πως ονόμασαν τον κορονοϊό.

Παράλληλα, έκανε και ακόμα μια πρόβλεψη, πως έρχεται νέα υγειονομική κρίση ή πανδημία μέχρι το 2025.

Δείτε το στιγμιότυπο από το 34:36 και μετά:

Σε κάθε περίπτωση, όσοι δεν πιστεύουν στα ζώδια ισχυρίζονται πως με τόσες προβλέψεις που κάνουν οι αστρολόγοι κάθε μέρα, λογικό είναι σε κάποιες να πέσουν μέσα…

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024