Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Αμηχανία» στην κηδεία του αστυνομικού - «Γιατί το έκανες αγόρι μου;»

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Αμηχανία» στην κηδεία του αστυνομικού – «Γιατί το έκανες αγόρι μου;»

Στην κηδεία της 42χρονης απγορεύτηκαν τα τηλεοπτικά συνεργεία.

Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου, στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη, έγινε η κηδεία του 38χρονου αστυνομικού που σκότωσε τη 42χρονη πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η κηδεία τελέστηκε σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα με την αμηχανία και την παγωμάρα να είναι έκδηλη, καθώς κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο 38χρονος γυναικοκτόνος προέβη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη αφήνοντας ορφανά δύο ανήλικα παιδιά.

Φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην Καλαμαριά για το τελευταίο αντίο του 38χρονο, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που είχαν ένα «γιατί;» ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους, μονολογώντας «γιατί το έκανες αγόρι μου;».

Μάλιστα η μητέρα του 38χρονου ξέσπασε σε κλάματα μόλις βγήκε το φέρετρο από τη νεκροφόρα.

Απαγορεύτηκαν τα τηλεοπτικά συνεργεία στην κηδεία της 42χρονης

Σύμφωνα με το MEGA στην κηδεία της 42χρονης όπου θα παιζόταν η τελευταία πράξη του δράματος της οικογενειακής τραγωδίας απαγορεύτηκαν τα τηλεοπτικά συνεργεία, καθώς πλήθος συμμαθητών των δύο ανήλικων παιδιών της παρευρέθηκαν για να τους σταθούν.

Το χρονικό της γυναικοκτονίας

Ο αστυνομικός, φαίνεται πως είχε στήσει καρτέρι θανάτου στην πρώην σύζυγό του καθώς, φέρεται ότι περίμενε κάτω από το σπίτι για να φύγουν για το σχολείο τα δύο παιδιά τους, 12 και 14 ετών, και μόλις τα αγόρια μπήκαν στο σχολικό λεωφορείο τότε ανέβηκε στην πολυκατοικία και σκότωσε τη σύζυγό του.

Λίγο μετά τις 8:15 το πρωί της Τρίτης ανέβηκε στο διαμέρισμα του 6ου ορόφου επί της οδού Κομνηνών και με μια καραμπίνα αφαίρεσε εν ψυχρώ τη ζωή της 42χρονης που πριν καταλάβει τι έχει συμβεί έπεσε νεκρή.

Για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί, ο δράστης δεν μπήκε μέσα στο διαμέρισμα αλλά φέρεται ότι δολοφόνησε τη 42χρονη στον κοινόχρηστο διάδρομο του 6ου ορόφου.

Το σημείο της γυναικοκτονίας στη Θεσσαλονίκη

Μάλιστα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει ότι ο δράστης πυροβόλησε με την κυνηγετική καραμπίνα την πρώην σύζυγό του δύο φορές. Η πρώτη βολή, από την οποία η γυναίκα επέζησε, πέτυχε τον αριστερό της ώμο, ενώ η δεύτερη, που αποδείχθηκε θανατηφόρα, τη βρήκε στο στέρνο της.

Ο δράστης και αυτόχειρας έστρεψε ακολούθως την καραμπίνα στο κεφάλι του και αυτοπυροβολήθηκε.

Από τα ιατροδικαστικά ευρήματα στις δύο σορούς δεν φαίνεται να προκύπτει προηγούμενη πάλη μεταξύ τους.

Τη νεκροτομή διενήργησε η ιατροδικαστής του ΑΠΘ Λήδα – Καλλιόπη Κοβάτση.

Ο 38χρονος φέρεται να είχε προαναγγείλει το έγκλημα στους γονείς του, καθώς τους είπε «πάω να την καθαρίσω». Κανείς δεν πίστεψε ότι θα κάνει τα λόγια του πράξη.

Η καραμπίνα που χρησιμοποίησε για να αφαιρέσει τη ζωή της 42χρονης και έπειτα τη δική του, σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν του πατέρα του.

«Την καραμπίνα την πήρε από χθες για να την καθαρίσει λέει. Την αγαπούσε την κοπέλα τρομερά, της έλεγε έλα να ξαναφτιάξουμε τη ζωή μας για τα παιδιά, αυτή επέμενε όχι δεν σε θέλω» δήλωσε οικογενειακός φίλος.

Του είχαν αφαιρέσει το όπλο λόγω τενοντίτιδας

Ο 38χρονος αστυνομικός υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος είχε παραδώσει το υπηρεσιακό του όπλο λόγω τενοντίτιδας.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024