Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Προσωρινά στους γονείς της 42χρονης η κηδεμονία των παιδιών

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Προσωρινά στους γονείς της 42χρονης η κηδεμονία των παιδιών

Με προφορική εντολή Εισαγγελέα, την κηδεμονία των δύο αγοριών ανέλαβαν προσωρινά οι γονείς του θύματος της γυναικοκτονίας στη Θεσσαλονίκη.

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη, από τη γυναικοκτονία που συνέβη το πρωί της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου, στον έκτο όροφο οικοδομής επί της οδού Κομνηνών 27.

Ο 38χρονος εν ενεργεία αστυνομικός σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα την εν διαστάσει 42χρονη σύζυγό του, και στη συνέχεια με το ίδιο όπλο αυτοκτόνησε. Τα δύο παιδιά είχαν ξεκινήσει για το σχολείο τους τη στιγμή που ο πατέρας τους μπήκε με κυνηγετικό όπλο στο σπίτι της πρώην συζύγου του και την πυροβόλησε, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Το καρτέρι που είχε στήσει στην πρώην γυναίκα του και οι απειλές του αστυνομικού

Με προφορική εντολή Εισαγγελέα, την κηδεμονία των δύο αγοριών ανέλαβαν προσωρινά οι γονείς του θύματος, ωστόσο, στη συνέχεια, έπειτα από εκθέσεις κοινωνιολόγων, το Δικαστήριο θα αποφανθεί ποιος θα πάρει την επιμέλειά τους.

Στο άκουσμα της τραγικής αυτής είδησης, έσπευσαν από την πρώτη στιγμή παιδοψυχολόγοι στο σχολείο των δύο αγοριών της ΕΛ.ΑΣ. για να σταθούν στο πλευρό των παιδιών.

Τραγικές φιγούρες τα παιδιά

«Ήταν ένα παιδί που δεν ήξερε να πει όχι σε κανέναν. Ένας άνθρωπος καλοπροαίρετος, με πολλή αγάπη. Αγαπούσε υπερβολικά τη γυναίκα του» είπε ο πατέρας του γυναικοκτόνου αστυνομικού.

«Δεν ξέρω λεπτομέρειες, τίποτα απολύτως. Δεν μου είχε πει τίποτα. Έφυγε από το σπίτι μου να πάει στην υπηρεσία του, από κει και πέρα δεν ξέρω τι έγινε» απάντησε στην ερώτηση γιατί ο 38χρονος σκότωσε την 42χρονη.

Το καρτέρι θανάτου

Ο αστυνομικός, φαίνεται πως είχε στήσει καρτέρι θανάτου στην πρώην σύζυγό του καθώς περίμενε κάτω από το σπίτι για να φύγουν για το σχολείο τα δύο παιδιά τους. Μόλις εκείνα μπήκαν στο σχολικό λεωφορείο τότε ανέβηκε στην πολυκατοικία και σκότωσε τη σύζυγό του.

Για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί, ο δράστης φέρεται να δολοφόνησε την 42χρονη στον κοινόχρηστο διάδρομο του 6ου ορόφου και όχι εντός του διαμερίσματός της.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024