Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Στο διάδρομο της πολυκατοικίας σκότωσε ο αστυνομικός την πρώην σύζυγό του

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Στο διάδρομο της πολυκατοικίας σκότωσε ο αστυνομικός την πρώην σύζυγό του

Ο 38χρονος αστυνομικός είχε προαναγγείλει το έγκλημα στους γονείς του

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τη νέα γυναικοκτονία στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, όπου μια 42χρονη, μητέρα δύο παιδιών, έπεσε νεκρή από τα χέρια του πρώην συζύγου της, μέσα στο σπίτι της.

Ο 38χρονος δράστης – αστυνομικός στο επάγγελμα- πήρε την κυνηγετική καραμπίνα, δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του και ύστερα έστρεψε το όπλο στο κεφάλι του και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Είχε στήσει καρτέρι θανάτου

Ο αστυνομικός, φαίνεται πως είχε στήσει καρτέρι θανάτου στην πρώην σύζυγό του καθώς, φέρεται ότι περίμενε κάτω από το σπίτι για να φύγουν για το σχολείο τα δύο παιδιά τους, 12 και 14 ετών, και μόλις τα αγόρια μπήκαν στο σχολικό λεωφορείο τότε ανέβηκε στην πολυκατοικία και σκότωσε τη σύζυγό του.

Για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί, ο δράστης δεν μπήκε μέσα στο διαμέρισμα αλλά φέρεται ότι δολοφόνησε την 42χρονη στον κοινόχρηστο διάδρομο του 6ου ορόφου.

Του είχαν αφαιρέσει το όπλο λόγω τενοντίτιδας

Γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς, κάλεσαν αμέσως την αστυνομία και ασθενοφόρο. Η γυναίκα όμως είχε ήδη καταλήξει όταν έφτασε το ασθενοφόρο, ενώ λίγο αργότερα, παρά τις προσπάθειες του γιατρού και των διασωστών, άφησε την τελευταία του πνοή και ο 38χρονος.

Ψυχολόγοι της Ελληνικής Αστυνομίας βρέθηκαν στο σχολείο που φοιτούν τα δύο παιδιά για να αναλάβουν την ψυχολογική στήριξή τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Οι αστυνομικές Αρχές πρόκειται να πραγματοποιήσουν έλεγχο στο σπίτι του 38χρονου συζυγοκτόνου και αυτόχειρα. Στο σημείο του εγκλήματος δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα.

Ο γυναικοκτόνος και αυτόχειρας αστυνομικός, εκτελούσε υπηρεσία γραφείου καθώς του είχε αφαιρεθεί το όπλο λόγω… τενοντίτιδας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο 38χρονος είχε προαναγγείλει το έγκλημα στους γονείς του, καθώς τους είπε ότι «πάω να την καθαρίσω».

Η καραμπίνα ήταν του πατέρα του

Η καραμπίνα που χρησιμοποίησε για να αφαιρέσει τη ζωή της 42χρονης και έπειτα τη δική του, σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν του πατέρα του.

«Την καραμπίνα την πήρε από χθες για να την καθαρίσει λέει. Την αγαπούσε την κοπέλα τρομερά, της έλεγε έλα να ξαναφτιάξουμε τη ζωή μας για τα παιδιά, αυτή επέμενε όχι δεν σε θέλω», δήλωσε οικογενειακός φίλος.

Έλεγε σε φίλους «θα την καθαρίσω»

Ο 38χρονος φέρεται να είχε εμμονή με τη 42χρονη, η οποία του ζήτησε να χωρίσουν και αυτός αρνούνταν να φύγει από το σπίτι. Μάλιστα οι καυγάδες του ζευγαριού ήταν συνεχείς και σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον του δράστη είχε πει πολλές φορές ότι θα καθαρίσει τη γυναίκα, ωστόσο κανείς δεν πίστεψε πως θα έκανε πράξη τα λεγόμενά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πάθει τέτοια εμμονή που είχε κλέψει τα διαβατήρια των παιδιών, ενώ υπάρχουν καταγγελίες ότι μπήκε στο σπίτι έμπαινε στο σπίτι και έπαιρνε χρυσαφικά. Τότε η 42χρονη του είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα για να απομακρυνθεί, καθώς την απειλούσε.

Σύμφωνα με γείτονες, μετά από αυτά τα περιστατικά ο 38χρονος δεν είχε προκαλέσει άλλες εντάσεις και το διαζύγιο είχε βγει συναινετικό, είχαν συμφωνήσει στις μέρες και τις ώρες που θα έβλεπαν τα παιδιά τους και τίποτα δεν προμήνυε πως το κακό θα συμβεί.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024