Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Περίμενε να φύγουν τα παιδιά και σκότωσε την πρώην σύζυγό του ο αστυνομικός

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Περίμενε να φύγουν τα παιδιά και σκότωσε την πρώην σύζυγό του ο αστυνομικός

Νέες αποκαλύψεις για τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη αλλά και για την εμμονή που είχε με την πρώην σύζυγό του ο 38χρονος αστυνομικός έρχονται στο φως.

Σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για τη νέα γυναικοκτονία που έχει συνταράξει την Ελλάδα και συνέβη την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, καθώς σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία ο 38χρονος αστυνομικός είχε στήσει καρτέρι θανάτου στην πρώην σύζυγό του.

Λίγο μετά τις 8:15 και αφού περίμενε να αποχωρήσουν τα παιδιά με το σχολικό, ανέβηκε στο διαμέρισμα του 6ου ορόφου επί της οδού Κομνηνών και με μια καραμπίνα αφαίρεσε εν ψυχρώ τη ζωή της 42χρονης που πριν καταλάβει τι έχει συμβεί έπεσε νεκρή. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς, κάλεσαν αμέσως την αστυνομία και ασθενοφόρο. Η γυναίκα όμως είχε ήδη καταλήξει όταν έφτασε το ασθενοφόρο, ενώ λίγο αργότερα, παρά τις προσπάθειες του γιατρού και των διασωστών, άφησε την τελευταία του πνοή και ο 38χρονος.

«Πήγε τα παιδιά η γυναίκα στο σχολείο γύρισε στο σπίτι και αυτό. Τη σκότωσε και μετά αυτοκτόνησε», δήλωσε στο MEGA συνάδελφος του αστυνομικού.

Είχε προαναγγείλει το έγκλημα στους γονείς του

Όμως το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι ο 38χρονος είχε προαναγγείλει το έγκλημα στους γονείς του, καθώς τους είπε ότι «πάω να την καθαρίσω». Κανείς δεν πίστεψε ότι θα κάνει τα λόγια του πράξη.

Η καραμπίνα που χρησιμοποίησε για να αφαιρέσει τη ζωή της 42χρονης και έπειτα τη δική του, σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν του πατέρα του.

«Την καραμπίνα την πήρε από χθες για να την καθαρίσει λέει. Την αγαπούσε την κοπέλα τρομερά, της έλεγε έλα να ξαναφτιάξουμε τη ζωή μας για τα παιδιά, αυτή επέμενε όχι δεν σε θέλω», δήλωσε οικογενειακός φίλος.

Έλεγε σε φίλους «θα την καθαρίσω»

Το σημείο της γυναικοκτονίας στη Θεσσαλονίκη

Δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας 12 και 14 ετών έφυγαν το πρωί για το σχολείο όπως κάθε μέρα, δεν θα ξαναδούν τους γονείς τους. Ψυχολόγοι της Ελληνικής Αστυνομίας βρέθηκαν στο σχολείο που φοιτούν τα δύο παιδιά για να αναλάβουν την ψυχολογική στήριξή τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Οι αστυνομικές Αρχές πρόκειται να πραγματοποιήσουν έλεγχο στο σπίτι του 38χρονου συζυγοκτόνου και αυτόχειρα. Στο σημείο του εγκλήματος δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα.

Εμμονή και καυγάδες

Ο 38χρονος φέρεται να είχε εμμονή με τη 42χρονη, η οποία του ζήτησε να χωρίσουν και αυτός αρνούνταν να φύγει από το σπίτι. Μάλιστα οι καυγάδες του ζευγαριού ήταν συνεχείς και σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον του δράστη είχε πει πολλές φορές ότι θα καθαρίσει τη γυναίκα, ωστόσο κανείς δεν πίστεψε πως θα έκανε πράξη τα λεγόμενά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πάθει τέτοια εμμονή που είχε κλέψει τα διαβατήρια των παιδιών, ενώ υπάρχουν καταγγελίες ότι μπήκε στο σπίτι έμπαινε στο σπίτι και έπαιρνε χρυσαφικά. Τότε η 42χρονη του είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα για να απομακρυνθεί, καθώς την απειλούσε.

«Όταν χωρίσανε του λέει θα έρθεις να πάρεις τα ρούχα σου. Του έβγαλε τα ρούχα έξω από την πόρτα σε σακούλες νάιλον και ήρθαν με τον πατέρα του και τα πήραν», είπε οικογενειακός φίλος.

«Ευγενέστατος, ήσυχος, αγαπούσε την οικογένειά του. Δεν περιμέναμε κανείς να φτάσει σε αυτό το σημείο. Το παιδί έλεγε πάντα αυτό το πράγμα, ότι δεν μπορεί να το ξεπεράσει», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με γείτονες, μετά από αυτά τα περιστατικά ο 38χρονος δεν είχε προκαλέσει άλλες εντάσεις και το διαζύγιο είχε βγει συναινετικό, είχαν συμφωνήσει στις μέρες και τις ώρες που θα έβλεπαν τα παιδιά τους και τίποτα δεν προμήνυε πως το κακό θα συμβεί.

Ο 38χρονος αστυνομικός υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος είχε παραδώσει το υπηρεσιακό του όπλο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Πρωινές ώρες σήμερα (12-09-2023) αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μετέβησαν άμεσα στην περιοχή της Καλαμαριάς έπειτα από κλήση στο Κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης σχετικά με πυροβολισμούς από προερχόμενους από το εσωτερικό πολυκατοικίας.

Κατά την άφιξη των αστυνομικών βρέθηκε νεκρή στο διάδρομο έξωθεν της εισόδου του διαμερίσματός της, 42χρονη ημεδαπή, ενώ πλησίον της εντοπίστηκε επίσης νεκρός, ο 38χρονος ημεδαπός πρώην σύζυγός της.

Όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα, στο προαναφερόμενο σημείο, ο 38χρονος έβαλε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος της 42χρονης τραυματίζοντάς τη θανάσιμα και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος και Ιατροδικαστής του Α.Π.Θ., ενώ Ψυχολόγοι του Κεντρικού Ιατρείου Θεσσαλονίκης συνέδραμαν παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη στα ανήλικα τέκνα τους.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024