Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για την κηδεμονία των παιδιών

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για την κηδεμονία των παιδιών

Τα δυο ανήλικα παιδιά βρίσκονται με τους γονείς της 42χρονης – Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

Σοκ και οργή προκαλεί η νέα γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη, με θύμα μία 42χρονη γυναίκα που έπεσε νεκρή από τα χέρια του 38χρονου πρώην συζύγου της.

Όλα έγιναν το πρωί της Τρίτης στο διαμέρισμα της 42χρονης στην Καλαμαριά. Ο 38χρονος αστυνομικός περίμενε τα παιδιά να επιβιβαστούν στο σχολικό λεωφορείο και στη συνέχεια πυροβόλησε την πρώην σύζυγό του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε.

Τραγικές φιγούρες τα δύο ανήλικα παιδιά, 12 και 14 ετών.

Από την πρώτη στιγμή παιδοψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκαν δίπλα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, τα παιδιά βρίσκονται μαζί με τους γονείς της μητέρας τους, ενώ εισαγγελέας ανηλίκων θα αποφασίσει για το πού θα αποδοθεί η κηδεμονία τους, όπως ακόμη και το αν χρειαστεί να φιλοξενηθούν σε κάποια δομή ψυχολογικής υποστήριξης.

Το καρτέρι θανάτου που έστησε ο αστυνομικός

Ο αστυνομικός, φαίνεται πως είχε στήσει καρτέρι θανάτου στην πρώην σύζυγό του καθώς περίμενε κάτω από το σπίτι για να φύγουν για το σχολείο τα δύο παιδιά τους. Μόλις εκείνα μπήκαν στο σχολικό λεωφορείο τότε ανέβηκε στην πολυκατοικία και σκότωσε τη σύζυγό του.

Για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί, ο δράστης φέρεται να δολοφόνησε την 42χρονη στον κοινόχρηστο διάδρομο του 6ου ορόφου και όχι εντός του διαμερίσματός της.

Είχε προαναγγείλει το έγκλημα στους γονείς του

Ο 38χρονος φέρεται να είχε προαναγγείλει το έγκλημα στους γονείς του, καθώς τους είπε «πάω να την καθαρίσω». Κανείς δεν πίστεψε ότι θα κάνει τα λόγια του πράξη.

Η καραμπίνα που χρησιμοποίησε για να αφαιρέσει τη ζωή της 42χρονης και έπειτα τη δική του, σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν του πατέρα του.

«Την καραμπίνα την πήρε από χθες για να την καθαρίσει λέει. Την αγαπούσε την κοπέλα τρομερά, της έλεγε έλα να ξαναφτιάξουμε τη ζωή μας για τα παιδιά, αυτή επέμενε όχι δεν σε θέλω» δήλωσε οικογενειακός φίλος.

Ο γυναικοκτόνος και αυτόχειρας αστυνομικός, εκτελούσε υπηρεσία γραφείου καθώς του είχε αφαιρεθεί το όπλο λόγω… τενοντίτιδας.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024