Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιατί ο Νίκος Βέρτης δεν λέει το «ναι» σε talent show - Το άγνωστο παρασκήνιο με το «Θύμωσε απόψε η καρδιά»

Γιατί ο Νίκος Βέρτης δεν λέει το «ναι» σε talent show – Το άγνωστο παρασκήνιο με το «Θύμωσε απόψε η καρδιά»

Σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, ο Νίκος Βέρτης μιλά για τις προτάσεις που έχει δεχτεί για να βρεθεί στην κριτική επιτροπή talent show και για δηλώσεις του που έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως.

Στη ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου στο Κοσμοράδιο 95,1 παραχώρησε συνέντευξη ο Νίκος Βέρτης. Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής μίλησε για την επιτυχία και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την επίμαχη δήλωσή του για τον ρόλο της γυναίκας που συζητήθηκε ποικιλοτρόπως το προηγούμενο διάστημα.

«Ο εγωισμός μας πάντα μας φωνάζει να δείξουμε το πόσο πουλήσαμε. Εμένα δεν με ενθουσιάζει αυτό το πράγμα. Για εμένα είναι προτιμότερο να πάω σε μια συναυλία και να έχει 100 ανθρώπους από κάτω και να περάσω μαγικά, παρά να πάω σε μια συναυλία και να έχει 100.000 κόσμο και να μην περάσω ωραία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Βέρτης.

Αναφορικά με το γεγονός πως κατά καιρούς το όνομά του παίζει για τα talent shows, ο Νίκος Βέρτης μίλησε για παλιότερη δήλωσή του που έχει παρεξηγηθεί για τα χρήματα.

Όταν πεις όχι σε ένα πράγμα, θα πρέπει το όχι σου να έχει την ισχύ με όσα λεφτά και να σου δώσουν

«Όταν πεις όχι σε ένα πράγμα, θα πρέπει το όχι σου να έχει την ισχύ με όσα λεφτά και να σου δώσουν. Αν υποκύπτεις στο χρήμα, σε κάτι που νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις…, δεν θέλω να πω τη λέξη… από «εκ» ξεκινάει. Δεν πρέπει να το κάνεις αυτό. Πρέπει να κάνεις μόνο αυτό που νιώθεις. Αν αύριο ξυπνήσω και πω ότι θέλω να το κάνω αυτό, θα το κάνω», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Βέρτης.

Σε ό,τι αφορά παλιότερες δηλώσεις του και το γεγονός ότι τις χαρακτηρίζουν παλιομοδίτικες, ο Νίκος Βέρτης επισήμανε πως δεν είναι κάτι κακό.

«Δεν είναι κακό, κάποιοι άνθρωποι έχουν διαφορετική άποψη σε κάτι. Στη δήλωση που έκανα τότε είπα κάτι που αρέσει σε εμένα, όχι όμως να υποβιβάσω τη γυναίκα. Θα δείξω ότι, επειδή η γυναίκα μου μαγειρεύει, είναι υποδεέστερη; Εγώ μπαίνω στην κουζίνα και μαγειρεύω όταν έχω περισσότερο χρόνο δύο φορές τη μέρα. Αυτό τι με κάνει λοιπόν, κατώτερο;», απαντά ο Νίκος Βέρτης.

«Μην το παίζουμε ότι είμαστε άγιοι»

«Δεν είμαι καλός χριστιανός, μην το παίζουμε ότι είμαστε άγιοι. Πιστεύω ότι με βοηθάει όμως η θρησκεία, το έχω πει πάρα πολλές φορές», τονίζει σε άλλο σημείο της συνέντευξης για τη σχέση του με τη θρησκεία.

Ο Νίκος Βέρτης αναφέρθηκε και σε ένα άγνωστο περιστατικό με τον Αντώνη Βαρδή και το τραγούδι «Θύμωσε απόψε η καρδιά».

«Με τον Αντώνη Βαρδή έχουμε μπει στο στούντιο και πριν πω το «Θύμωσε απόψε η καρδιά», ξεκίνησε να μου μιλάει. Διώξαμε ηχολήπτες και παραγωγούς από το στούντιο μέσα και μείναμε οι δυο μας. Μου αφηγήθηκε μια ιστορία για το πού ήταν αφιερωμένο αυτό το τραγούδι.

«Πήγα και έπιασα τη γυναίκα που ήταν αφιερωμένο, με συγκίνησε, κλαίγαμε. Μου έλεγε και ο Αντώνης ακόμα ότι άκουγε το τραγούδι πάρα πολύ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Βέρτης.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024