Γαλλία: «Με βίαζε 3 φορές τη μέρα, σκέφτηκα να αυτοκτονήσω» – Σοκάρει γαλλίδα τενίστρια
Στον κόσμο του τένις ήταν γνωστό ότι η συμπεριφορά του με νεαρά κορίτσια δεν ήταν σωστή, είπε χαρακτηριστικά
Συγκλονίζει η κατάθεση της 36χρονης πρώην τενίστριας Αντζελίκ Κοσί για τη σεξουαλική κακοποίηση από τον προπονητή της όταν ήταν ανήλικη.
«Με βίασε σχεδόν 400 φορές ο προπονητής μου στο τένις μέσα σε δύο χρόνια», είχε πει η Κοσί στο «France Info» τον Μάιο του 2023.
Ο προπονητής της, Αντριου Γκέδες ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 18 χρόνια φυλάκιση για πολλαπλούς βιασμούς ανηλίκων, ξεκίνησε να προπονεί την Κοσί το 1999, όταν ήταν σε ηλικία 12 ετών.
?? El testimonio de la extenista pone los pelos de punta
? “??? ??????? ???? ??? ????? ??? ?? ?????????? ??????? ??? ??̃??”
https://t.co/3wkF9v7Tyf— MARCA (@marca) September 12, 2023
Η Αντζελίκ Κοσί τις προηγούμενες μέρες κατέθεσε ενώπιον μιας εξεταστικής επιτροπής που ασχολείται με τις λειτουργικές ελλείψεις στις αθλητικές ομοσπονδίες, το αθλητικό κίνημα και τα αθλητικά όργανα διοίκησης στη Γαλλία.
Ήμουν φυλακισμένη, δεν μπορούσα να βγω όταν ήθελα».
«Τα 13 βήματα που με χώριζαν από το δωμάτιό του και τον βιασμό» και αφηγείται ότι για να τη φοβίσει, ο Γκέδες έφτασε στο σημείο να της πει ότι είχε AIDS: «Έζησα μεταξύ 13 και 18 ετών νομίζοντας ότι είχα AIDS», περιέγραψε χαρακτηριστικά.
Η Γαλλίδα κατήγγειλε επίσης ότι «στον κόσμο του τένις ήταν γνωστό ότι η συμπεριφορά του με νεαρά κορίτσια δεν ήταν σωστή» και ότι όταν μια γυναίκα παραπονέθηκε στον πρόεδρο του συλλόγου η απάντηση ήταν «ναι, αλλά μας φέρνει τίτλους».
- Η Tudor απογειώνεται με τους Flying Bulls
- Εντυπωσιακές εικόνες από την Τήνο: Η κακοκαιρία «μετέτρεψε» τη θάλασσα σε καφέ μέσα σε λίγα λεπτά
- ΔΥΠΑ: Μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη η προθεσμία για το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων
- Νέα σενάρια για Ολυμπιακό και Ρόντεν (vids)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη Βουλή τα διαβιβασιστικά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τις νέες δικογραφίες
- Υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης και Συνεργασίας μεταξύ ΔΑΟΕ και JTI Hellas
- Viral βίντεο από την αφρικανική σκόνη που σκέπασε την Κρήτη – Απόκοσμες εικόνες και αγωνία μέσα σε πτήση
- Ο Κωστούλας έπαιξε μπάσκετ, ο Αβδάλας ποδόσφαιρο… και δεν ήταν πρωταπριλιάτικο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442