Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η δίαιτα του Κριστιάνο θα σε κάνει στυλάκι!

Η δίαιτα του Κριστιάνο θα σε κάνει στυλάκι!

Η Μέθοδος CR7 ακολουθείται και από την πανέμορφη σύζυγό του, τηρείται κατά γράμμα και χτίζει σώματα που γίνονται πρωτοσέλιδα

Η Χεορχίνα Ροντρίγκεζ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο μοιράζονται τη ζωή και τη διατροφή τους για να διατηρήσουν το μοναδικό, ινώδες και μυώδες σώμα τους.

Χρησιμοποιούν τη Μέθοδο CR7 με υγιεινά και ποικίλα γεύματα, τα οποία περιλαμβάνουν περισσότερα λαχανικά από κρέας, φυτικές ίνες και λίπη. Επιπλέον, πίνουν πολύ νερό και ολοκληρώνουν μια πολύ σκληρή ρουτίνα προπόνησης.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016, όταν το μοντέλο και influencer εργαζόταν ως πωλήτρια στο κατάστημα ρούχων Gucci στη Μαδρίτη. Ο Πορτογάλος σταρ έπαιζε τότε στη Ρεάλ Μαδρίτης και είχε κερδίσει πέντε φορές τη Χρυσή Μπάλα.

Ο ποδοσφαιριστής και η σύζυγός του ολοκληρώνουν τη δίαιτα με προπόνηση τόσο αυστηρή όσο και ευσυνείδητη δίνοντας τα πάντα σε κάθε μια από τις ασκήσεις.

Διασταυρώθηκαν έξω από το μαγαζί και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Στο τέλος της ίδιας χρονιάς επιβεβαίωσαν τη σχέση τους και λίγο μετά ανακοίνωσαν ότι η Τζωρτζίνα ήταν έγκυος. Τον Νοέμβριο του 2017, γεννήθηκε η πρώτη του κόρη, η Alana Martina, η οποία επέκτεινε τη μικτή οικογένεια που σχημάτισαν τα προηγούμενα παιδιά του ποδοσφαιριστή, Cristiano Jr και τα δίδυμα Eva και Mateo.

Ποια είναι τα μυστικά της Μεθόδου CR7

Η Χεορχίνα Ροντρίγκεζ ακολουθεί μια πολύ αυστηρή δίαιτα που ονομάζει Μέθοδο CR7. Όπως αναφέρθηκε στο περιοδικό Women’s Health, αποτελείται από την κατανάλωση έξι γευμάτων κάθε μέρα, σε ίδιες ώρες κάθε μέρα

Το πρωί συνήθως έχει για πρωινό μια γαλλική ομελέτα με καφέ με γάλα και χυμό πορτοκαλιού. Μετά την προπόνηση, τρώει μια μπανάνα. Και το απόγευμα, τσιμπάει λίγο από μια κονσέρβα κυδώνια με λεμόνι.

Τόσο το μεσημέρι όσο και το βράδυ τρώει διαφορετικά υγιεινά γεύματα, τα οποία περιλαμβάνουν περισσότερα λαχανικά παρά κρέας, φυτικές ίνες και υγιή λίπη. Πίνουν επίσης πολύ νερό.

Ο ποδοσφαιριστής και η σύζυγός του ολοκληρώνουν τη δίαιτα με προπόνηση τόσο αυστηρή όσο και ευσυνείδητη δίνοντας τα πάντα σε κάθε μια από τις ασκήσεις. Γι’ αυτό κατά καιρούς έχουν την πολυτέλεια κάποιων «απαγορευμένων». Εκείνη την ημέρα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιλέγει ένα χάμπουργκερ και ένα γλυκό επιδόρπιο γεμάτο θερμίδες.

Δεδομένου ότι η CR7 παίζει πια για την Al-Nassr στη Σαουδική Αραβία, η όμορφη μελαχρινή Αργεντίνα έπρεπε να σταματήσει να τρώει το αγαπημένο της φαγητό, επειδή απαγορεύεται στη χώρα αυτή. Είναι το secallona, ένα άπαχο χοιρινό λουκάνικο, χαρακτηριστικό της καταλανικής κουζίνας. Ωστόσο, το χοιρινό δεν μπορεί να καταναλωθεί στη Σαουδική Αραβία.

Γι’ αυτόν τον λόγο, φαίνεται ότι η Geo δεν χάνρι την ευκαιρία να αγοράζει secallona –που γνωρίζουμε ως fuet– και άλλα από τα αγαπημένα της λουκάνικα στο κρεοπωλείο Aventín κάθε φορά που επισκέπτεται την ισπανική πόλη όπου μεγάλωσε, τη Jaca.

Από τις ελάχιστες αν όχι η μοναδική παρασπονδία που κάνει στην αυστηρή της δίαιτα.

Περιττό βέβαια βέβαια να σημειώσουμε ότι ο Κριστιάνο απαγορεύει σε όλη την οικογένεια του να πίνουν αναψυκτικά και να τρώνε γαριδάκια.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024