Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τζέιμι Όλιβερ: Μαγείρεψε κοτόπουλο με τζατζίκι στη Σκόπελο

Τζέιμι Όλιβερ: Μαγείρεψε κοτόπουλο με τζατζίκι στη Σκόπελο

«Πώς μπορείς να μην αγαπάς την Ελλάδα με όλες αυτές τις απίστευτες γεύσεις και το πανέμορφο τοπίο;»

Στη χώρα μας βρέθηκε για ακόμα μία φορά ο Τζέιμι Όλιβερ. Ο διεθνούς φήμης Βρετανός σεφ θέλησε να δημιουργήσει ένα μενού βασισμένο στη μεσογειακή διατροφή και γι’ αυτό επέλεξε τη Σκόπελο.

Με αφορμή λοιπόν, τη νέα του σειρά «Jamie Cooks the Med» στο Channel 4, ο διάσημος σεφ ταξίδεψε στο νησί των Σποράδων και μαγείρεψε κοτόπουλο λεμονάτο με τζατζίκι.

Στο παρελθόν είχε επισκεφθεί και τη Θεσσαλονίκη

Το επεισόδιο δημοσιεύτηκε και στο κανάλι του στο YouTube και τα σχόλια που έλαβε ήταν αποθεωτικά. «Μου τρέχουν τα σάλια», «Νομίζω ότι αυτή θα είναι η καλύτερη σειρά που έχετε κάνει ποτέ», «Το λεμόνι είναι το αγαπημένο μου συστατικό και ο Τζέιμι είναι ένας από τους αγαπημένους μου σεφ», «Το πιάτο αυτό φαίνεται τόσο νόστιμο», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια που γράφτηκαν κάτω από το βίντεο, το οποίο ήδη μετρά πάνω από 117.600 προβολές.

Δείτε το επεισόδιο

Ο Τζέιμι Όλιβερ έκανε και μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter, όπου μοιράστηκε με τους followers τους την αγάπη του για την Ελλάδα.

«Πώς μπορείς να μην αγαπάς την Ελλάδα με όλες αυτές τις απίστευτες γεύσεις και το πανέμορφο τοπίο;», έγραψε χαρακτηριστικά και συνόδευσε το ποστ του με μία φωτογραφία του από τη Σκόπελο.

Ο κορυφαίος Βρετανός σεφ λατρεύει τη χώρα μας και κάθε χρόνο επιλέγει και ένα διαφορετικό προορισμό για τις ανάγκες της εκπομπής του.

Πέρυσι είχε βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα είχε συναντηθεί με τον Δήμαρχο της πόλης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Μεταξύ άλλων, περιηγήθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δοκίμασε διάφορα προϊόντα και γεύσεις και πραγματοποίησε εκεί τα γυρίσματα για της εκπομπής του.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024