Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εξομολόγηση για τον γιο της - «Αυτοί οι οκτώ μήνες είναι το κάτι άλλο»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εξομολόγηση για τον γιο της – «Αυτοί οι οκτώ μήνες είναι το κάτι άλλο»

Λιώνει για το μωρό της η παρουσιάστρια...

Τη νέα της καθημερινότητα ως μανούλα απολαμβάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του γιου της, που ήρθε στον κόσμο πριν από οκτώ μήνες, και απολαμβάνει την κάθε στιγμή μαζί του.

Μάλιστα, πριν από λίγες εβδομάδες η ίδια και ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, βάφτισαν το μωρό τους σε μια παραμυθένια τελετή στο Καβούρι.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για την μητρότητα αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση.

«Μου λείπει η δουλειά μου και θέλω να επιστρέψω», παραδέχεται

«Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μας μετά τον γάμο, έχει αλλάξει σε σχέση με το παιδί. Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Αυτοί οι 8 μήνες είναι το κάτι άλλο, είναι 8 μήνες ευτυχίας. Παντού έχουμε πάει με το μωρό. Είμαι υπέρ στο ό,τι κάνεις και πριν να το κάνεις και μετά, εντάξει το προσαρμόζεις, δεν είναι το ίδιο. Να έχεις το παιδί μαζί σου, στην καθημερινότητά σου», είπε αρχικά η παρουσιάαστρια.

Και πρόσθεσε:«Έχω βοήθεια στο σπίτι για κάποιες ώρες, γιατί η μητέρα μου λείπει, είναι στην Ρόδο και η πεθερά μου έχει 8 εγγόνια, οπότε καταλαβαίνεις τι να πρωτοκάνει; Δεν βγαίνει αλλιώς. Είμαι από τις μαμάδες που είμαι από πάνω».

Όσο για την επιστροφή της στην τηλεόραση, παραδέχτηκε ότι «πλέον είμαι έτοιμη, μου λείπει η δουλειά μου και θέλω να επιστρέψω».

Δείτε όσα είπε

«Κάθε μέρα είναι ένας αγώνας»

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο τον γιο της τον Ιανουάριο, με καισαρική τομή, σε μαιευτήριο των Βορείων Προαστίων.

Έκτοτε δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται τη χαρά της, μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media και να δείχνει την νέα της καθημερινότητα ως μανούλα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στις διακοπές με τον γιο της

Μάλιστα σε ανάρτησή της στο Instagram, όταν οι followers της την ρώτησαν πώς τα καταφέρνει, εκείνη αποκρίθηκε: «Κάποιες μέρες ξυπνάω τόσο δυνατή σαν να έχω υπερφυσικές δυνάμεις. Κάποιες άλλες όμως, ξυπνάω στο σκοτάδι και όλα μοιάζουν μαύρα. Παλεύω όμως να βρω αυτή τη δύναμη, κάθε μέρα είναι ένας αγώνας.

Μόνο που αντικρίζω την ηλιαχτίδα μου όλα μοιάζουν δυνατά. Θα συνεχίσω… Στόχος μου είναι να ξεπερνάω κάθε μέρα τον εαυτό μου, να είμαι καλύτερη μαμά από χθες, παρά τις ενοχές και τύψεις, βήμα βήμα και θα τα καταφέρω. Αφού μπορώ εγώ, μπορείς κι εσύ και αντίστροφα».

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024