Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκινεί για το μικρό της «θαύμα» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Συγκινεί για το μικρό της «θαύμα» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Σε μια συγκινητική ανάρτηση για μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα προχώρησε η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ήταν σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μάθαινε πως θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά.

Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους followers τη συγκίνησή της για αυτή την πολύ ιδιαίτερη ημέρα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ανέβασε στα stories της στο Instagram φωτογραφίες από το θετικό τεστ εγκυμοσύνης και τις εξετάσεις που είχε κάνει. Εξετάσεις για να βεβαιωθεί πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Ήταν πριν από λίγους μήνες που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Έκτοτε ζουν και οι δύο σε πελάγη ευτυχίας.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τον γιο της

Μιλώντας τότε η ίδια για τον ερχομό του γιου της δήλωνε σοκαρισμένη, κάνοντας λόγο για ένα θαύμα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι πανευτυχείς. Ετοιμάζονται για την ημέρα που θα βαφτίσουν τον μικρό τους γιο. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η βάφτιση θα γίνει στις 2 Σεπτεμβρίου.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει αποφασίσει το όνομα του μικρού αγοριού. Θα ονομαστεί Βλάσης από τον πατέρα του επιχειρηματία.

«Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του» δήλωνε τότε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Σε πρόσφατο Q&A της στο Instagram, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε προχωρήσει σε κάποιες προσωπικές εξομολογήσεις, κάνοντας ειδική μνεία στον θηλασμό.

«Χρειάζεται επιμονή, υπομονή και θέληση. Όχι, δεν ήταν καθόλου εύκολο στην περίπτωσή μου γιατί το γάλα μου άργησε να κατέβει. Αλλά πάντοτε σκεφτόμουν ότι είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορούσα να προσφέρω στο παιδί μου, όσο και για όσο μπορέσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πώς τα καταφέρνεις; Πώς βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου; Θηλάζεις; Και πώς αντέχεις; Θα αντέξεις; Έχεις βοήθεια; Γυμνάζεσαι; Μα πως αφού έκανες καισαρική! Και ένα σωρό ερωτήσεις που κατακλύζουν τις ζωές μας…

Κάποιες μέρες ξυπνάω τόσο δυνατή σαν να έχω υπερφυσικές δυνάμεις. Κάποιες άλλες όμως, ξυπνάω στο σκοτάδι και όλα μοιάζουν μαύρα. Παλεύω όμως να βρω αυτή τη δύναμη, κάθε μέρα είναι ένας αγώνας.

Μόνο που αντικρίζω την ηλιαχτίδα μου όλα μοιάζουν δυνατά. Θα συνεχίσω… Στόχος μου είναι να ξεπερνάω κάθε μέρα τον εαυτό μου, να είμαι καλύτερη μαμά από χθες, παρά τις ενοχές και τύψεις, βήμα βήμα και θα τα καταφέρω. Αφού μπορώ εγώ, μπορείς κι εσύ και αντίστροφα», έγραφε χαρακτηριστικά σε άλλη της ανάρτηση.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024