Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αγνώριστη με μείον 20 κιλά – Η πρώτη δημόσια έξοδος μετά τη γέννα
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διασκέδασε με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο μέχρι τα ξημερώματα.
Έχουν περάσει τρεις μήνες από την ημέρα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος διασκέδασαν μέχρι τα ξημερώματα στο σχήμα που εμφανίζονται Αντώνης Ρέμος και Καίτη Γαρμπή.
Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» απαθανάτισε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στο νυχτερινό κέντρο NOΧ.
Ήταν συνεχώς μαζί και κάθονταν δίπλα δίπλα. Στο τραπέζι των 15 plus ατόμων που είχαν κλείσει ήταν σύσσωμη η οικογένεια εκεί, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να έχει διαρκώς την προσοχή της στο κινητό.
Εντυπωσιάζει η Σπυροπούλου
Η αγαπημένη παρουσιάστρια ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ, έχοντας χάσει και τα περιττά κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Περνά την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, έχοντας βάλει σε δεύτερη μοίρα τις επαγγελματικές της δραστηριότητες.
Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της είναι εντυπωσιακή. Κάτι που έχει γίνει ορατό και από τις φωτογραφίες και τα stories που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
View this post on Instagram
Ήταν πριν από λίγες ημέρες που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε ταξιδέψει στο Παρίσι με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Αυτή ήταν η πρώτη απόδραση της παρουσιάστριας στο εξωτερικό μετά τη γέννηση του γιου τους.
Η παρουσιάστρια είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από το ταξίδι τους στη γαλλική πρωτεύουσα.
View this post on Instagram
View this post on Instagram
- Τσεχία: Πυρκαγιά καταστρέφει 70.000 ζευγάρια παπούτσια της εμβληματικής υποδηματοποιίας Bata
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Οδηγός ανθρωπιστικής βοήθειας πυροβολήθηκε στο κεφάλι από στρατιώτη του Ισραήλ ενώ στέκονταν με τα χέρια ψηλά
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Volkswagen: Εγκρίθηκαν μέτρα εξυγίανσης χωρίς, προς το παρόν, απολύσεις και κλείσιμο εργοστασίων
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ανάβει πράσινο φως για τις αντιδημαρχίες
- Ερντογάν: Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις σε KAAN και F-35 μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442