Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Αγνώριστη»: Το καρφί για τη Ναταλία Γερμανού και τη φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ

«Αγνώριστη»: Το καρφί για τη Ναταλία Γερμανού και τη φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» για τη ζωή της, τη Ναταλία Γερμανού και τον Φρέντυ Γερμανό.

Μιλώντας στο MEGA Καλημέρα και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή, η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε για τη σχέση της με τη Ναταλία Γερμανού.

Η Μαρία Ιωαννίδου, επισημαίνοντας πως η Ναταλία Γερμανού έχει πάρει την εργασιαμανία και την εξυπνάδα του πατέρα της, εξέφρασε το παράπονό της για το γεγονός πως δεν βλέπονται.

Αποκαλύπτοντας πως έχασε ένα μωρό για μια θεατρική δουλειά, στενοχωριέται που η παρουσιάστρια δεν παντρεύεται και δεν κάνει ένα παιδί.

«Δεν έκανα εγώ παιδί, να έκανε τουλάχιστον η Ναταλία»

«Η Ναταλία είναι εργατική, έχει πάρει την εργασιομανία και μερική εξυπνάδα του πατέρα της. Αυτό που με στεναχωρεί είναι που η Ναταλία δεν παντρεύεται και δεν κάνει παιδί. Να κάνουμε ένα «Γερμανάκι». Δεν έκανα εγώ, να έκανε τουλάχιστον η Ναταλία.

Δεν βλεπόμαστε με τη Ναταλία. Εγώ θέλω. Μάλλον δεν θέλει εκείνη. Τι να κάνουμε, γούστα είναι αυτά. Σε πρόθεσή μου να συναντηθούμε δεν είδα ανταπόκριση. Δεν της έχω κάνει τίποτα, αν έχει εκείνη λόγο ρωτήστε την», σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Ιωαννίδου.

«Της έστειλα το βιβλίο μου, σαφώς δικαιούμουν μία παρουσία του βιβλίου στην εκπομπή της. Δεν πρέπει να την απασχολώ και πάρα πολύ, θυμάται πώς με λένε;», συνέχισε εκφράζοντας το παράπονό της.

Αγνώριστη, έχει μία μανία με τα φίλτρα. Το λέω γιατί το λέει

H κάμερα κατέγραψε και την αντίδραση της Μαρίας Ιωαννίδου όταν είδε τη selfie της Ναταλίας Γερμανού χωρίς μακιγιάζ. «Αγνώριστη, έχει μία μανία με τα φίλτρα. Το λέω γιατί το λέει», σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024