Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Hellenic Train: Αναστέλλονται τα δρομολόγια Αθήνα- Θεσσαλονίκη και Λάρισα- Λιτόχωρο

Hellenic Train: Αναστέλλονται τα δρομολόγια Αθήνα- Θεσσαλονίκη και Λάρισα- Λιτόχωρο

Η ανακοίνωση της εταιρείας.

Αναστέλλονται και σήμερα οι λεωφορειακές συνδέσεις στη γραμμή Αθήνα- Θεσσαλονίκη, καθώς και στη γραμμή Λάρισα- Λιτόχωρο, μετά από ενημέρωση των αρμόδιων αρχών για διακοπή της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό στο ύψος της Λάρισας, εξαιτίας της υπερχείλισης του Πηνειού.

Εφόσον δοθεί πάλι σε κυκλοφορία η Εθνική Οδός και επιτραπεί η διέλευση οχημάτων, η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση και επαναπρογραμματισμό των δρομολογίων.

Το ταξίδι από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και αντιστρόφως απαιτεί υπομονή

Σχετικά με τα συγκεκριμένα δρομολόγια, εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση, η οποία αναφέρει:

«Έπειτα από ενημέρωση των αρμόδιων αρχών για διακοπή της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό στο ύψος της Λάρισας, εξαιτίας της υπερχείλισης του Πηνειού, αναστέλλονται οι λεωφορειακές συνδέσεις στη γραμμή Αθήνα- Θεσσαλονίκη, καθώς και στη Λάρισα- Λιτόχωρο, σήμερα Δευτέρα 11/9/2023.

»Εφόσον δοθεί πάλι σε κυκλοφορία η Εθνική Οδός και επιτραπεί η διέλευση οχημάτων, θα γίνει νεότερη ανακοίνωση και επαναπρογραμματισμός των δρομολογίων».

«Λαβύρινθος» η διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Μεγάλα τμήματα του οδικού δικτύου στον θεσσαλικό κάμπο, μετά το πέρασμα της φονικής καταιγίδας Daniel έχουν καταστραφεί. Εκτός από τα χωριά και δρόμοι που τα συνδέουν έχουν βυθιστεί στο νερό, σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων και οι περισσότερες καταστροφές στο δίκτυο και τις υποδομές αναμένεται να αποκαλυφθούν όταν τραβηχτούν τα νερά.

Ωστόσο και η οδική συγκοινωνία από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και αντιστρόφως είναι πια μια δύσκολη… εξίσωση αφού οι οδηγοί πρέπει να ξεχάσουν την εθνική οδό και να επανασχεδιάσουν τη διαδρομή που θέλουν να ακολουθήσουν.

Από την Αθήνα ως τη Λάρισα έχει δοθεί η κυκλοφορία των οχημάτων, μέσω της εθνικής οδού, αλλά εκεί είναι και το τέλος της διαδρομής. Από χθες, η εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο τμήμα Λάρισα – Θεσσαλονίκη είναι κλειστή στα όρια των νομών Λαρίσης – Πιερίας, στο ύψος των Νέων Πόρων. Κομμένος είναι και ο παράδρομος και οι παρακάμψεις στα ίδια σημεία.

Sports in

Ο Τζολάκης περιγράφει την διαδικασία των πέναλτι στην ιστορική πρόκριση επί της Φενέρ (vid)

Για τρόπο με τον οποίο έζησε τη διαδικασία των πέναλτι με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και τα όσα βίωσε μετά την ιστορική πρόκριση μίλησε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης στο Οlympiacos TV

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024