Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Blue Horizon: «Μπλέξαμε» - Νέο ηχητικό ντοκουμέντο για τη δολοφονία του Αντώνη

Blue Horizon: «Μπλέξαμε» – Νέο ηχητικό ντοκουμέντο για τη δολοφονία του Αντώνη

Ένας άνθρωπος έχει δολοφονηθεί και η... έννοια μελών του πληρώματος είναι πόσο έμπλεξαν

Ανατριχίλα προκαλεί το νέο ηχητικό ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας για το βράδυ της δολοφονίας του Αντώνη Καρυώτη, ο οποίος πέθανε όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον έσπρωξαν στη θάλασσα.

Στη συνομιλία του καπετάνιου με το λιμεναρχείο, που δημοσιεύει η εκπομπή «Το Πρωινό», ο καπετάνιος και μέλη του πληρώματος περιγράφουν τι –δήθεν συνέβη- ισχυριζόμενοι ότι ο Αντώνης γλίστρησε και έπεσε στη θάλασσα προσπαθώντας να ανέβει στο πλοίο. Σημειώνεται ότι έτσι έγινε αρχικά γνωστή η είδηση του θανάτου του 36χρονου μέχρι που τα βίντεο έδειξαν ότι μέλη του πληρώματος τον έσπρωξαν στη θάλασσα.

Στο τέλος της συνομιλίας, ο πλοίαρχος λέει «μπλέξαμε, μπλέξαμε» ανησυχώντας προφανώς για το τι θα συμβεί στο εξής στον ίδιο και το πλήρωμα, τη στιγμή που ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στη θάλασσα με αυτόν τον ανάλγητο τρόπο.

Αναλυτικά ο διάλογος

Μέλος Πληρώματος: Ναι με ακούτε; Έπεσε ένας επιβάτης στη θάλασσα, προσπαθούσε να ανέβει στον καταπέλτη. Νέος, νέος

Στον καταπέλτη πίσω, επιπλέει μου είπαν τα παιδιά. Όταν ο καταπέλτης ήταν στην αποβάθρα εγώ είχα ξεκινήσει.

Πλοίαρχος: Από το Blue Horizon ο Πλοίαρχος είμαι, Ένας επιβάτης πήγε να πηδήξει. Γεια σας θάλαμος επιχειρήσεων; Με ακούτε;

Μέλος Πληρώματος: Την ώρα που φεύγαμε, έρχεται ένας επιβάτης, φτάνει στον καταπέλτη να μπει μέσα, γλίστρησε κι έπεσε στη θάλασσα. Το πλοίο είχε ξεκινήσει…

Πλοίαρχος: Πιάστηκε από τον καταπέλτη, δεν πάτησε μόνο έβαλε το πόδι του για να ανέβει αλλά γλίστρησε και ο καταπέλτης ήταν σηκωμένος. Την ώρα που είχαμε πάρει άδεια κανονικά για να ξεκινήσουμε, αμολήσαμε, σηκώσαμε τον καταπέλτη από το έδαφος ξαφνικά είδα έναν επιβάτη που προσπάθησε να μπει μέσα στο πλοίο και γλίστρησε.

Είχε, δεν είχε εισιτήριο, δεν την ξέρω αυτή την λεπτομέρεια. Από την κάμερα τον είδα εγώ αλλά την ώρα που τον είδα είχαμε φύγει. Προσπάθησε να μπει στο βαπόρι που είχε ξεκινήσει και έπεσε στη θάλασσα. Παραπέρα δεν ξέρω την κατάστασή του γιατί.

Ύπαρχος: Όχι τον βγάλανε. Πνιγμένο. Πεθαμένο.

Πλοίαρχος: Μου έπεσε ένας επιβάτης στη θάλασσα, πήδηξε να μπει μέσα, δεν πρόλαβε, γλίστρησε και πνίγηκε. Μπλέξαμε, μπλέξαμε!

 Προφυλακίστηκαν πλοίαρχος και ύπαρχος για τη δολοφονία του Αντώνη

Την προφυλάκιση του πλοίαρχου και του ύπαρχου του Blue Horizon για το θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά, αποφάσισαν τα ξημερώματα της Δευτέρας ανακρίτρια και εισαγγελέας μετά από τις πολύωρες απολογίες των συνολικά τεσσάρων συλληφθέντων.

Ανακριτής και εισαγγελέας διαφώνησαν για την προφυλάκιση ή μη του υποπλοιάρχου και του λοστρόμου και αφέθηκαν ελεύθεροι. Έτσι την τελική απόφαση θα λάβει το δικαστικό συμβούλιο.

Ο υποπλοίαρχος νοσηλεύεται με ισχαιμικό επεισόδιο στο νοσοκομείο και μετέβη εκεί η ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024