Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Blue Horizon: «Κάποιοι προσπάθησαν να κουκουλώσουν το θέμα» λέει ο Λύτρας

Blue Horizon: «Κάποιοι προσπάθησαν να κουκουλώσουν το θέμα» λέει ο Λύτρας

Για την δολοφονία του 36χρονoυ Αντώνη μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας.

Την προφυλάκιση του πλοίαρχου και του ύπαρχου του Blue Horizon για το θάνατο του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά, αποφάσισαν τα ξημερώματα της Δευτέρας ανακρίτρια και εισαγγελέας μετά από τις πολύωρες απολογίες των συνολικά τεσσάρων συλληφθέντων.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Αντώνη Καρυώτη, Απόστολος Λύτρας μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την υπόθεση.

«Προσπάθησαν να κουκουλώσουν το θέμα οι υπεύθυνοι του πλοίου»

«Έχουμε δύο κατηγορούμενους που έχουν προφυλακιστεί, για τους άλλους δύο θα αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο. Εμείς σήμερα ή αύριο θα δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας και θα λάβουμε αντίγραφα της δικογραφίας. Γιατί ακόμα δεν έχω λάβει την δικογραφία» ανέφερε ο δικηγόρος προσθέτοντας:

«Δεν υπάρχει άνθρωπος που έχει δει αυτό το βίντεο και δεν έχει αντιληφθεί ότι το πρώτο πράγμα που προσπάθησαν να κάνουν είναι να κουκουλώσουν το θέμα. Εάν δεν υπήρχε το βίντεο, αυτό που είχε ακουστεί θα ήταν ότι ήταν ατύχημα», είπε αρχικά.

Να τιμωρηθούν οι ένοχοι

«Τι άνθρωπος πρέπει να είσαι για να κάνεις αυτό το πράγμα. Υπάρχουν μαρτυρίες επιβατών οι οποίοι, οι ίδιοι αμέσως ενημέρωσαν. Και δεν σταμάτησε το πλοίο. Η οικογένεια του Αντώνη βιώνει πολλές δυσκολίες, όλη η κοινωνία του Αγίου Νικολάου έχει σκύψει από πάνω τους, και τους βοηθάει. Το ένα σκέλος είναι το ποινικό κομμάτι που πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι. Προσβάλλουν το ανθρώπινο είδος με αυτό που έκαναν και τον ναυτικό κόσμο και δεύτερον θα υπάρχουν αποζημιώσεις στους συγγενείς του Αντώνη. Όλοι έχουν πληροφορηθεί τι έχει συμβεί από τη στιγμή που έφυγε το πλοίο. Προσπάθησαν να κουκουλώσουν το θέμα οι υπεύθυνοι του πλοίου», συμπλήρωσε ο κ. Λύτρας.

«Με βάση το βίντεο, δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος του Λιμενικού. Υποθέτω πως θα στραφεί εναντίον του Λιμενικού και η εισαγγελία. Όφειλαν να είναι εκεί», κατέληξε.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024