Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τι περιμένει ο Μπαρτζώκας για να πατήσει το… κουμπί της μεταγραφής (vids)

Τι περιμένει ο Μπαρτζώκας για να πατήσει το… κουμπί της μεταγραφής (vids)

Οι λεπτοί χειρισμοί μιας υπόθεσης που έχει αναλάβει προσωπικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και η χαρτογράφηση της.

Δεν βιάζεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας για εκείνη τη μια μεταγραφή που το «ερυθρόλευκο» κοινό αναμένει με ανυπομονησία εδώ και κανά δίμηνο.

Για τον παίκτη που θα κλείσει την περιφερειακή γραμμή και θα αναλάβει την ευθύνη στο «σκορ». Γιατί ο Έλληνας τεχνικός δεν βιάζεται; Διότι προφανώς ξέρει κάτι παραπάνω. Και κυρίως; Διότι δεν θέλει αυτή η επιλογή να γίνει μόνο για να… γίνει.

Έχει την πολυτέλεια ο Ολυμπιακός να περιμένει. Διαθέτει επί της ουσίας μια «ολοκληρωμένη» ομάδα. Και αυτό το τελευταίο κομμάτι του παζλ πρέπει να είναι το καλύτερο δυνατό.

Τι ακριβώς συμβαίνει; Ο Ολυμπιακός έχει επί της ουσίας επιλέξει τους στόχους του εδώ και πάρα πολύ καιρό. Και μάλιστα το έχει κάνει ο Μπαρτζώκας, δίχως επί της ουσίας να έχουν διαρρεύσει τα ονόματά που βρίσκονται στη λίστα του πέρα από αυτό του Κέντρικ Ναν που τέλος πάντων τα λόγια στην περίπτωση του είναι… περιττά.

Πρέπει όμως να περιμένει. Γιατί αυτή είναι πλέον η συνθήκη της αγοράς με δεδομένο ότι οι ομάδες του ΝΒΑ δεν θα κλείσουν τα ρόστερ τους πριν από τον Οκτώβρη. Υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες υψηλού επιπέδου που ακόμη αναζητούν μια θέση στον μαγικό κόσμο και που μόνο αν δεν βρουν εκεί αυτό που ψάχνουν θα εξετάσουν σοβαρά το υπερατλαντικό ταξίδι και το επίπεδο της Ευρωλίγκας. Αν δεν τελειώσει λοιπόν αυτή η ιστορία, αν δεν προκύψουν όλα τα διαθέσιμα ονόματα στο τραπέζι ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει τη κίνηση του.

Θέλει να έχει το δικαίωμα να μιλήσει με όλους τους παίκτες της λίστας του και κυρίως με αυτούς που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις προτίμησης του Γιώργου Μπαρτζώκα. Άρα λοιπόν δεν θα βιαστεί. Γιατί μπορεί μια εβδομάδα πριν, μια εβδομάδα μετά να αλλάξουν την ιστορία και τα χαρακτηριστικά αυτής της τελευταίας μεταγραφής. Κάτι που φυσικά δεν το επιθυμεί κανείς.

Και για να γίνει αυτό πιο κατανοητό; Σήμερα ο Κέντρικ Ναν μπορεί να μην έρχεται. Σε δύο εβδομάδες όμως μπορεί να αποφασίσει να πει το «ναι». Θέλει λοιπόν ο νταμπλούχος αν συμβεί κάτι τέτοιο να είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί αυτή την απάντηση. Το αυτονόητο δηλαδή. «Θα πάρουμε έναν παίκτη ακόμα. Είμαστε μια ομάδα, που έχει υψηλό επίπεδο. Πρέπει να πάρουμε κάποιον παίκτη, που θα μας κάνει καλύτερους. Έχουμε στοχεύσει σε 3-4 περιπτώσεις» ήταν προ ημερών τα λόγια του Μπαρτζώκα για αυτή την υπόθεση.

Στην πρώτη και μοναδική φορά που μίλησε δημόσια για την ιστορία αυτής της μεταγραφής.

Θυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες είχαν έξι παίκτες στο Μουντομπάσκετ. Και ότι αυτή είναι η επόμενη έγνοια του τεχνικού τιμ. Ο τρόπος που θα προσθέσει σταδιακά στην προετοιμασία του, τους «διεθνείς». Η μεταγραφή μπορεί να περιμένει…

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024