Δημήτρης Κοντολάζος: «Ζόρισα τη φωνή μου, μου πέταξε καρούμπαλο στις χορδές και απέκτησα βραγχιακή κύστη»
Ο γνωστός τραγουδιστής αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα με τη φωνή του, τα οποία τον ταλαιπώρησαν για αρκετό καιρό.
Ο Δημήτρης Κοντολάζος μετρά περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες στο ελληνκό τραγούδι. Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό «Λοιπόν», ο τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με τις φωνητικές του χορδές.
Ήρθατε ποτέ αντιμέτωπος με πάθη, όπως είναι τα ναρκωτικά που κυκλοφορούν πιο ελεύθερα τη νύχτα;
Όποιος θέλει να βρει ναρκωτικά, θα τα κάνει και την ημέρα και τη νύχτα! Εμένα δεν με άγγιξαν ποτέ, επίσης δεν είμαι φίλος του ποτού. Το μόνο κακό που κάνω είναι ότι καπνίζω σε κάποιες περιπτώσεις. Θέλω να είμαι ακέραιος την ώρα που ζω και τραγουδάω, θέλω να ξέρω τι μου γίνεται. Αυτά δεν οδηγούν πουθενά.
Έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς

Η περιπέτεια του τραγουδιστή με την υγεία του
Είχατε ποτέ κάποιο πρόβλημα με τη φωνή σας;
Το 1978 διαγνώστηκα με πολύποδα και τον αφαίρεσα στη Θεσσαλονίκη. Το 1999 σε ένα εξτρά στη Γερμανία ζόρισα πολύ τη φωνή μου και μου πέταξε καρούμπαλο στις χορδές. Έκανα βραγχιακή κύστη και το αφαίρεσα και αυτό. Κατά τα άλλα δεν πίνω, προσέχω τη διατροφή μου, κάνω γυμναστική, πίνω άφθονο νερό.
Φοβηθήκατε τότε όταν αντιμετωπίσατε προβλήματα στο εργαλείο της δουλειάς σας;
Να σου πω φοβήθηκα, αλλά πάντα έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς που πηγαίνω και λέω πρέπει να τους ακούσω. Δόξα τω Θεώ μου έχει βγει σε καλό.
- Η Τεχεράνη καταγγέλλει επίθεση σε μονάδα αφαλάτωσης – Άφησε 10.000 Ιρανούς χωρίς νερό
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442