Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυμναστική στο σπίτι: Όσα (πραγματικά) χρειάζεστε

Γυμναστική στο σπίτι: Όσα (πραγματικά) χρειάζεστε

Επιστρέψτε δυναμικά στην γυμναστική σας, οργανώνοντας το σπίτι σας με τα απολύτως απαραίτητα για τα μέγιστα αποτελέσματα.

Η γυμναστική είναι κομβικής σημασίας για να διατηρήσουμε την υγεία αλλά και την φόρμα μας στα καλύτερά της. Όσο γυμναζόμαστε βελτιώνουμε την φυσική μας κατάσταση ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνουμε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στην καθημερινότητά μας, περισσότερη δύναμη, αντοχή αλλά και ευλυγισία.

Ενώ υπάρχουν διαφορετικά είδη γυμναστικής και διαφορετικές εντάσεις, οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν ότι η καλύτερη γυμναστική είναι αυτή που μπορούμε να κάνουμε από την άνεση του σπιτιού μας, χωρίς να χρειαζόμαστε συνδρομές και αποφεύγοντας φυσικά τις περιττές μετακινήσεις.

Για να τα καταφέρετε μάλιστα, δεν χρειάζεστε πολλά. Αρκούν μερικά από τα βασικά κομμάτια εξοπλισμού, που θα τα βρείτε σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε είδη Άθλησης & Hobby ενώ θα τα παραλάβετε εύκολα, στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μάλιστα θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Και μην ξεχνάτε ότι τώρα μπορείτε να επωφεληθείτε σε κάθε σας αγορά με απευθείας 10€ επιστροφή, ολοκληρώνοντας τις αγορές σας με οποιαδήποτε κάρτα VISA.

Για να σας βοηθήσουμε να τα καταφέρετε, δημιουργήσαμε ένα σύντομο οδηγό με όλα όσα θα χρειαστείτε.

Διάδρομος γυμναστικής

Απαραίτητος τόσο για το ζέσταμα πριν την προπόνηση αλλά και για την αποθεραπεία μετά, ο διάδρομος γυμναστικής αποτελεί ένα εργαλείο που θα το χρησιμοποιείτε συχνά, ακόμα και καθημερινά, είτε θέλετε να δυναμώσετε είτε να αδυνατίσετε ή απλώς να διατηρήσετε το βάρος στα επιθυμητά επίπεδα.

Κάθε μοντέλο διαθέτει πολλές και διαφορετικές λειτουργίες ενώ μπορείτε να επιλέξετε την ένταση, την ταχύτητα ή την κλίση που θεωρείται πιο κατάλληλη για το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης.

Ο διάδρομος γυμναστικής είναι ήπιος στις αρθρώσεις σας ενώ επιλέγοντας και τα κατάλληλα αθλητικά παπούτσια θα έχετε την μέγιστη απορρόφηση των κραδασμών για pain-free γυμναστική.

Ποδήλατα γυμναστικής

Τα ποδήλατα γυμναστικής προσφέρουν έναν αποτελεσματικό και εύκολα προσβάσιμο τρόπο για να κάψετε θερμίδες και σωματικό λίπος ενώ δυναμώνετε την καρδιά, τους πνεύμονες και τους μυς σας. Ανάλογα με την ένταση της προπόνησής σας και το σωματικό σας βάρος, μπορείτε να κάψετε περισσότερες από 600 θερμίδες την ώρα με μία προπόνηση.

Με το ποδήλατο γυμναστικής μπορείτε να απολαύσετε μια προπόνηση χαμηλής πρόσκρουσης, βασισμένη σε ομαλές κινήσεις για την ενίσχυση των οστών και των αρθρώσεων χωρίς να τους ασκεί μεγάλη πίεση.

Βαράκια

Εάν θέλετε να αυξήσετε την μυϊκή σας μάζα, τότε αρκεί ένα σετ με ελαφριά βάρη και τις κατάλληλες ασκήσεις για να τα καταφέρετε. Όπως και στο γυμναστήριο, μπορείτε να δημιουργήσετε στο σπίτι σας το δικό σας «χώρο» με τα βάρη για να κάνετε την προπόνησή σας ενώ αφού τελειώσετε μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στην τσάντα τους.

Εάν δεν προτιμάτε τόσο τα κλασικά βαράκια, μπορείτε να επιλέξετε τα Kettlebells που είναι ιδανικά για να τονώσετε και να ενδυναμώσετε τις βασικές μυϊκές ομάδες, όπως εκείνες των ποδιών, των χεριών, των γλουτών ή του πυρήνα σας.

Τα Kettlebells έχουν λείες λαβές για πιο άνετο κράτημα κατά την άσκηση. Μπορείτε να πιάσετε τα kettlebells με πολλούς τρόπους σε σύγκριση με τους κλασικούς αλτήρες και για αυτό συνήθως υπερτερούν. Ο σχεδιασμός και η καμπύλη των λαβών σας επιτρέπουν να τα κρατάτε με διαφορετικούς τρόπους.

Sports in

ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62: Στα πλέι οφ με σόου του Κέβιν Πόρτερ

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του Αμαρουσίου με 77-62 και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024