Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κακοκαιρία Daniel: Εντοπίστηκε νεκρός ο αγνοούμενος κτηνοτρόφος στον Δομοκό

Κακοκαιρία Daniel: Εντοπίστηκε νεκρός ο αγνοούμενος κτηνοτρόφος στον Δομοκό

Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος κτηνοτρόφος στο Δομοκό

Δυστυχώς η κακοκαιρία Daniel άφησε πίσω της έναν νεκρό στο Δήμο Δομοκού, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών της κακοκαιρίας να ανέρχεται στους τέσσερις.

Ο 49χρονος κτηνοτρόφος από το Πετρωτό, βρέθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Πέμπτης (7/9) νεκρός από άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ καταπλακωμένος από φερτά υλικά.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε σε σημείο που είχε καταστεί δύσβατο και απροσπέλαστο από όσα κατέβασαν οι χείμαρροι που προκάλεσαν ανυπολόγιστη καταστροφή στην περιοχή.

Ο 49χρονος είχε φύγει νωρίς το πρωί της Τετάρτης από το σπίτι του για να φροντίσει τα ζώα του, πριν εκδηλωθούν τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και από τότε δεν είχε δώσει ίχνη ζωής. Δυστυχώς οι φόβοι των δικών του ανθρώπων επαληθεύτηκαν και οι αναζητήσεις έληξαν με τον τραγικότερο τρόπο.

Απέραντη λίμνη ο Θεσσαλικός

Σε απέραντη λίμνη έχει μετατραπεί ο Θεσσαλικός κάμπος, και πλέον και ο κάμπος της Καρδίτσας. Ο Βόλος παραμένει για τρίτη μέρα χωρίς ρεύμα και νερό, ενώ στο Πήλιο οι κάτοικοι είναι αποκομμένοι. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Μαγνησία, Σποράδες, Καρδίτσα, Τρίκαλα καθώς και οι Δήμοι Αγιάς, Κιλελέρ και Φαρσάλων Θεσσαλίας. Πολλά τα προβλήματα και στη Φθιώτιδα.

Στη δίνη της κακοκαιρίας βρέθηκαν τα χωριά των Φαρσάλων και του Δομοκού. Τα ποτάμια της περιοχής υπερχείλισαν πλημμυρίζοντας τεράστιες εκτάσεις. Οι κάτοικοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους. Κλειστός είναι ο δρόμος από τον Δομοκό μέχρι Μοναστήρι Τρικάλων, αλλά και οι δύο δρόμοι που οδηγούν στα Φάρσαλα.

Έκκληση για βοήθεια κάνουν οι κάτοικοι που βρίσκονται πάνω σε στέγες ή σε υψηλότερα σημεία σε πολλά χωριά στο δήμο Παλαμά καθώς σχεδόν το σύνολο των χωριών του κάμπου της Καρδίτσας είναι κάτω από το νερό.
Έχει ζητηθεί παρέμβαση από τις ένοπλες δυνάμεις, την ΕΜΑΚ, ενώ ζητούνται και ελικόπτερα για τον απεγκλωβισμό πολιτών. Ολοκληρωτική καταστροφή στα χωριά Βλοχό και Μεταμόρφωση. Δραματική έκκληση απευθύνουν οι κοινοτάρχες, για δεκάδες ανθρώπους που περιμένουν βοήθεια και να απεγκλωβιστούν.
Στο χωριό Αγία Τριάδα της Καρδίτσας, όπου η στάθμη του νερού έχει φτάσει τα τρία μέτρα, κάτοικοι αναφέρουν ότι δεν μπορούν να εντοπίσουν συγχωριανούς τους.

Δέκα σπίτια στο Μορφοβούνι στη λίμνη Πλαστήρα κατέρρευσαν, ενώ άλλα έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.Στο χωριό Κυψέλη είναι εγκλωβισμένοι περίπου 200 άνθρωποι.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024