Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κακοκαιρία Daniel: Ο εφιάλτης ξαναζωντάνεψε - «Η κόρη μου πνίγηκε όταν κατέρρευσε ο δρόμος το 2020»

Κακοκαιρία Daniel: Ο εφιάλτης ξαναζωντάνεψε – «Η κόρη μου πνίγηκε όταν κατέρρευσε ο δρόμος το 2020»

Η μητέρα μίας κοπέλας που έχασε τη ζωή της στην κακοκαιρία «Ιανός» το 2020, μιλά στο MEGA για τον εφιάλτη που βίωσε ξανά, μετά τον θάνατο του 82χρονου στην Καρδίτσα, που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στην Καρδίτσα

Μία γυναίκα, που έχασε την κόρη της στη διάρκεια της φονικής κακοκαιρίας «Ιανός» τον Σεπτέμβριο του 2020 στην Καρδίτσα, περιγράφει στο Live News πώς ένιωσε όταν είδε τις συγκλονιστικές εικόνες από τον θάνατο ενός ηλικιωμένου στην ίδια πόλη από την κακοκαιρία Daniel.

Στις 18 Σεπτεμβρίου του 2020, η κακοκαιρία «Ιανός» είχε πλήξει τη χώρα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι. Ανάμεσά τους μία κοπέλα, φαρμακοποιός στο επάγγελμα, που πέθανε όταν δρόμος στην Καρδίτσα κατέρρευσε.

«Αναβιώνει ξανά ο ‘Ιανός’ μέσα μου και είναι σαν να τα ξαναζώ»

Η μητέρα της, Φωτεινή Πλακιά, είδε τον εφιάλτη να ξαναζωντανεύει με την κακοκαιρία Daniel, την ώρα που βρίσκεται και εκείνη αποκλεισμένη στο σπίτι της στο Μουζάκι Καρδίτσας.

«Είμαι στο σπίτι γιατί απαγορεύτηκε η κυκλοφορία. Η κόρη μου όμως τότε δεν πνίγηκε τυχαία, αλλά πνίγηκε από την ανικανότητα των υπευθύνων. Στον ‘Ιανό’, εκτός από τη μεγάλη ποσότητα βροχής, κόπηκε και το ρεύμα. Δεν είχαμε ούτε τηλέφωνα. Το 112 δεν λειτούργησε καθόλου», περιγράφει χαρακτηριστικά.

«Το μεγαλύτερο κακό είναι η ανοχή στην ανικανότητα των υπευθύνων»

Όπως λέει, «η κόρη μου επέστρεφε από το φαρμακείο στο σπίτι μας και ο δρόμος αυτός είχε ‘φαγωθεί’ και κατέρρεε. Στην πορεία έπεσε ο δρόμος, έπεσε και ένα τμήμα του Κέντρου Υγείας. Άνοιξε ο δρόμος και την παρέσυρε το νερό μέσα στο ποτάμι».

«Τώρα αναβιώνει ξανά ο ‘Ιανός’ μέσα μου και είναι σαν να τα ξαναζώ. Αυτό που με πληγώνει είναι πως καθυστερεί πολύ η Δικαιοσύνη στην απόδοση των ευθυνών», αναφέρει η τραγική μητέρα.

«Σε λίγο κλείνουμε τρία χρόνια και η απόδοση των ευθυνών δεν έχει γίνει ακόμα. Το μεγαλύτερο κακό είναι η ανοχή που έχουμε όλοι μας στην ανικανότητα των υπευθύνων. Γιατί μόλις περνάει λίγος καιρός, ξεχνάμε. Έτσι έγινε και στα Τέμπη, έτσι έγινε και στην Αλεξανδρούπολη», καταλήγει χαρακτηριστικά.

Sports in

Αναποφάσιστος ο Λεμπρόν – Οι σκέψεις για το μέλλον του (vid)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μετά την ήττα-αποκλεισμό από τους Νάγκετς εμφανίστηκε αναποφάσιστος για το μέλλον του στους Λέικερς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024