Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κακοκαιρία Daniel: Απαγόρευση κυκλοφορίας στον Δομοκό - Ήχησε το 112

Κακοκαιρία Daniel: Απαγόρευση κυκλοφορίας στον Δομοκό – Ήχησε το 112

Σε κατάσταση συναγερμού η Λάρισα – Εικόνες καταστροφής

Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη στους κατοίκους του Δομοκού Φθιώτιδας ειδοποιώντας τους ότι με εντολή της ΕΛ.ΑΣ απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο δήμο λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Ειδικότερα, το μήνυμα αναφέρει: «Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο Δήμο Δομοκού Φθιώτιδας λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων».

Σε κατάσταση συναγερμού η Λάρισα

Η κακοκαιρία Daniel έχει βάλει και την Λάρισα σε κατάσταση συναγερμού με τις εικόνες καταστροφής να διαδέχονται η μία την άλλη.

Από το βράδυ της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου αγνοείται ένας βοσκός, με τις έρευνες να συνεχίζονται κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες.

Τα πλάνα από drone αποτυπώνουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή. Με τα λασπόνερα να απλώνονται διαρκώς και να έχουν καλύψεις μεγάλες εκτάσεις.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Μαγνησία, Σποράδες, Καρδίτσα, Τρίκαλα και Δήμοι της Λάρισας

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κηρύσσονται στο σύνολό τους οι Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων, Καρδίτσας, Τρικάλων, καθώς και οι Δήμοι Αγιάς, Κιλελέρ, Φαρσάλων της ΠΕ Λάρισας,

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, αιτήθηκε στον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Β. Παπαγεωργίου, την κήρυξη όλων των παραπάνω Περιφερειακών Ενοτήτων και Δήμων σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για τη διαχείριση των συνεπειών του πρωτοφανούς για τη χώρα ακραίου καιρικού φαινομένου Daniel που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, προκαλώντας βιβλικές καταστροφές σε υποδομές, σπίτια, επιχειρήσεις, καλλιέργειες.

Την ίδια ώρα, όπως αποκαλύπτει το in, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα ζητήσει να κηρυχθεί και ο Δήμος Επιδαύρου.

«Θα ζητήσουμε να κηρυχθεί ο Δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης», ανέφερε ο Δήμαρχος Επιδαύρου, Τάσος Χρόνης, προκειμένου να τρέξουν γρήγορα οι διαδικασίες αποκατάστασης της περιοχής και πρόσθεσε ότι «Έχει πληγεί έντονα η Νέα Επίδαυρος, η Δήμαινα και η Αρχαία Επίδαυρος. Προσοχή και όχι άσκοπες μετακινήσεις».

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024