Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βασιλική οικογένεια - Βρετανία: «Χαράζουν» τον δικό τους δρόμο τα παιδιά των Γουίλιαμ και Κέιτ

Βασιλική οικογένεια – Βρετανία: «Χαράζουν» τον δικό τους δρόμο τα παιδιά των Γουίλιαμ και Κέιτ

Δεν θα ακολουθήσουν τα «χνάρια» του πατέρα τους σε ό,τι αφορά το εκπαιδευτικό ίδρυμα στο οποίο θα φοιτήσουν φέτος

Οι μικροί πρίγκιπες Τζορτζ και Λούις, καθώς και η πριγκίπισσα Σαρλότ ακολουθούν τη δική τους πορεία σε ό,τι αφορά την εκπαιδευτική τους εξέλιξη.

Επιστρέφουν στα σχολεία τους οι μαθητές με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ωστόσο τα παιδιά των Γουίλιαμ και Κέιτ δεν θα ακολουθήσουν τα «χνάρια» του πατέρα τους σε ό,τι αφορά το εκπαιδευτικό ίδρυμα στο οποίο θα φοιτήσουν φέτος.

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά, Τζορτζ και Σάρλοτ

«Σπάει» η παράδοση

Συγκεκριμένα, οι βασιλικοί απόγονοι θα παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους στο «Lambrook School», ενώ προηγουμένως τόσο ο πρίγκιπας Γουίλιαμ όσο και ο αδερφός του Χάρι είχαν βρεθεί με τη σειρά που αντιστοιχούσε στην ηλικιακή τους εξέλιξη στα «Mrs. Mynors Nursery School», «Wetherby School» και «Ludgrove School», τα οποία και τα τρία ήταν σχολεία αρρένων.

Ωστόσο, αυτή τη φορά ο Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον αποφάσισαν κάτι διαφορετικό για τα παιδιά τους, με γνώμονα την ευημερία τους και σε άλλα επίπεδα. Πηγές που επικαλείται το «Entertainment Tonight» κάνουν λόγο για την επιθυμία τους τα παιδιά να είναι όλα μαζί στο σχολείο και σε ένα περιβάλλον προστατευμένο από τους παπαράτσι, αλλά και εν γένει με πρόνοια για την εξασφάλιση της ιδιωτικότητάς τους.

Το νέο σχολείο, το «Lambrook School» δηλαδή, έχει ακριβώς αυτή την αποστολή, εκτός από τα εκπαιδευτικά καθήκοντα, να προστατεύσει τα παιδιά από την έκθεσή τους στον Τύπο

Οι «γνωστές» γκριμάτσες του μικρού Λούις σε… δημόσια θέα

Οι απαγορεύσεις προς τον Τύπο

Το νέο σχολείο, το «Lambrook School» δηλαδή, έχει ακριβώς αυτή την αποστολή, εκτός από τα εκπαιδευτικά καθήκοντα, να προστατεύσει τα παιδιά από την έκθεσή τους στον Τύπο και στα μέσα ενημέρωσης.

Τόσο οι φωτογράφοι όσο και ο Τύπος που ακολουθεί και καλύπτει τα γεγονότα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας απαγορεύεται να ακολουθούν τους μικρούς πρίγκιπες στον δρόμο για το σχολείο, να τους φωτογραφίζουν.

Όταν επιτρέπεται να φωτογραφηθούν τα παιδιά για κάποια φωτογραφία απαραίτητη που εγκρίνουν οι γονείς τους, υπάρχει είτε μια πολύ μικρή ομάδα από επαγγελματίες, όταν πρόκειται για τηλεοπτικό συνεργείο ή μόνο ένας φωτογράφος που φέρουν σε πέρας την εργασία και στη συνέχεια διοχετεύουν σε όλα τα μέσα το υλικό από τη λήψη.

Πρόθεση του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας είναι να απομακρύνουν τις πιέσεις προς τα παιδιά που αφορούν το μέλλον τους, προκειμένου να μπορέσουν να απολαύσουν μια όσο γίνεται κανονική παιδική ηλικία.

Όλη η οικογένεια μαζί και ο εξωστρεφής Λούις χαιρετά τα πλήθη…

Το νέο σχολείο

Το σχολείο που επέλεξαν για τα παιδιά τους, διαθέτει εκπληκτικές εγκαταστάσεις και προσφέρει πολλές και διαφορετικές δυνατότητες στους μικρούς μαθητές του. Έχει εσωτερική πισίνα, γήπεδο γκολφ, στούντιο τέχνης και χορού, κήπο με κοτόπουλα, μέλισσες και γουρουνάκια, γήπεδο για χόκεϊ, για ποδόσφαιρο, καθώς και για πόλο, το αγαπημένο άθλημα άλλωστε της οικογένειας.

Αυτή τη στιγμή ο Τζορτζ είναι ήδη δέκα ετών, η Σαρλότ είναι οκτώ και ο Λούις είναι πέντε χρονών και σιγά σιγά εισάγονται στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις τους ως μελών της βασιλικής οικογένειας.

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024