Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-AMG GT Concept E Performance: Μια προδιαγεγραμμένα πανίσχυρη άφιξη

Mercedes-AMG GT Concept E Performance: Μια προδιαγεγραμμένα πανίσχυρη άφιξη

Η γερμανική φίρμα δίνει από το Μόναχο μια πρώτη γεύση από την plug-in υβριδική έκδοση της νέας AMG GT παρουσιάζοντας ένα αντίστοιχο πρωτότυπο μοντέλο

Έχοντας παρουσιάσει ήδη στην Monterey Car Week την νέα AMG GT στις «συμβατικές» εκδόσεις της, η γερμανική φίρμα προϊδεάζει από την έκθεση του Μονάχου, με ένα αντίστοιχο πρωτότυπο για την επόμενη προσθήκη στην γκάμα του εμβληματικού της sportscar η οποία θα αξιοποιήσει plug-in υβριδική τεχνολογία.

Η AMG GT Concept E Performance όπως ονομάζεται το επίμαχο πρωτότυπο μοντέλο δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες σχεδιαστικές αλλαγές σε σχέση με τις ήδη γνωστές υπόλοιπες εκδόσεις της νέας, δεύτερης κατά σειρά γενιάς της AMG GT με εξαίρεση φυσικά την θύρα φόρτισης που τοποθετείται στον πίσω τμήμα.

Αν και η γερμανική φίρμα δεν προέβη σε νέες ανακοινώσεις σε ό,τι αφορά το plug-in υβριδικό σύνολο, είναι γνωστό ότι η κορυφαία έκδοση της AMG GT αναμένεται να αξιοποιήσει τον συνδυασμό του twin-turbo V8 με ηλεκτρικό μοτέρ και μπαταρία,  με προέλευση από τα μονοθέσια της Mercedes-AMG στην F1, σε ένα σύνολο με συνδυαστική ισχύ που θα ξεπερνά τους 800 ίππους.

Να σημειωθεί ότι η Mercedes έχει ήδη δώσει το στίγμα των επιδόσεων που επιθυμεί να προσφέρει με την νέα AMG GT μέσω της προηγούμενης τετράθυρης plug-in υβριδικής έκδοσης η συνδυαστική ισχύς της οποίας ξεπερνά τους 840 ίππους.

Στην περίπτωση της νέας plug-in υβριδικής έκδοσης εκτός από τις βελτιώσεις σε κάθε παράμετρο του συνόλου αναμένεται να αξιοποιηθεί μια μεγαλύτερη μπαταρία αντί 6,1 kWh η οποία θα συμβάλει σε μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία αλλά μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024