Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ταϊλάνδη: Tiktoker συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης

Ταϊλάνδη: Tiktoker συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης

Ο influencer, με τους 1,3 εκατομμύρια followers, όχι μόνο βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του αλλά ζητούσε από τη μαθήτρια να το «κρατήσει μυστικό».

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Ταϊλάνδη η σεξουαλική κακοποίηση μίας 16χρονης από τον διάσημο TikToker Luke Rockwell.

Ο 29χρονος, που είναι και δάσκαλος αγγλικών, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, συνελήφθη την Κυριακή στην περιοχή Wattana επειδή φέρεται να έκανε σεξ με ανήλικη και να κατέγραφε τις πράξεις του.

Όπως αναφέρει η Bangkok Post, η μητέρα της κοπέλας ήταν εκείνη που τον κατηγόρησε, λέγοντας στην αστυνομία ότι ο Rockwell έκανε σεξ με την κόρη της, ενώ δίδασκε σε παιδιά αγγλικά στην Μπανγκόκ.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ίδιας, η 16χρονη και ο TikToker αντάλλασσαν μηνύματα μεταξύ τους και γνωρίζονταν για περίπου πέντε μήνες.

Ο influencer, με τους 1,3 εκατομμύρια followers, όχι μόνο βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του αλλά ζητούσε από τη μαθήτρια να το «κρατήσει μυστικό».

Τον περασμένο μήνα το νεαρό κορίτσι υπέφερε από πόνους στην κοιλιά που προκλήθηκαν από χλαμύδια και γονόρροια που κόλλησε από τον Rockwell. Η μητέρα της ανήσυχη την μετέφερε στο νοσοκομείο και εκεί ανακάλυψε ότι η κόρη της είχε κακοποιηθεί.

Τότε, επικοινώνησε με το Τμήμα Πρόνοιας για Παιδιά και Γυναίκες, το οποίο σε συνεργασία με την αστυνομία συνέλαβε τον καθηγητή αγγλικών.

Σημειώνεται ότι η ηλικία συναίνεσης στην Ταϊλάνδη είναι τα 15 έτη, ωστόσο σύμφωνα με το νόμο οποιοσδήποτε κάτω των 18 ετών εξακολουθεί να θεωρείται ανήλικος.

Η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη ενώ ο Rockwell είναι αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως και 10 έτη και πρόστιμα ύψους περίπου 560 δολαρίων.

«Της είπε ότι την αγαπούσε»

«Η κόρη μου έστελνε μηνύματα με τον δάσκαλο για μήνες χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό μου. Αφού συνομιλούσαν διέγραφε τα μηνύματα. Συναντήθηκαν και έκαναν σεξ χωρίς να το ξέρω. Μου είπε ότι την πρώτη φορά ο Luke χρησιμοποίησε προφυλάξεις, αλλά μετά δεν χρησιμοποίησε καμία. Τον εμπιστευόταν», δήλωσε η μητέρα της 16χρονης μιλώντας στη Daily Mail.

Και πρόσθεσε: ‘Ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν η κόρη μου φαινόταν πολύ άρρωστη. Έδειχνε χλωμή και έσφιγγε την κοιλιά της παραπονούμενη ότι πονάει. Συνέχισα να της κάνω ερωτήσεις, μέχρι που μου είπε για αυτόν τον Luke. Ο δάσκαλος της είπε να κρατήσει τα πάντα μυστικά μέχρι να γίνει 18 ετών. Είπε στην κόρη μου ότι την αγαπούσε και ότι θα ζούσε μαζί της όταν δεν θα ήταν πλέον ενήλικη».

Ο Rockwell κατάγεται από την Φλόριντα και έχει διδάξει aggστο Wall Street English College στη Μπανγκόκ, στο Χριστιανικό Κολέγιο της Μπανγκόκ (BCC) και στο Χριστιανικό Σχολείο της Ταϊλάνδης.

Aπέκτησε τεράστιο κοινό στο TikTok, καθώς μοιραζόταν αποσπάσματα με τον εαυτό του να διδάσκει αγγλικά. Μάλιστα το 2021 είχε βρεθεί στο επίκεντρο αντιπαράθεσης, όταν ανέβασε βίντεο στα οποία ισχυριζόταν ότι οι Φιλιππίνες ήταν από τις πιο ρατσιστικές χώρες στον κόσμο. Το hashtag #CancelTeacherLuke, εξαπλώθηκε στην πλατφόρμα μετά το αμφιλεγόμενο βίντεο.

@lukerockwellmusic♬ original sound – Luke Rockwell Music

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024