Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νις: Κοντά στην απόκτηση του Σαλβατόρε Σιρίγκου

Νις: Κοντά στην απόκτηση του Σαλβατόρε Σιρίγκου

Παίκτης της Νις θα πρέπει να θεωρείται ο πολύπειρος Ιταλός τερματοφύλακας, Σαλβατόρε Σιρίγκου, ο οποίος αναμένεται στην Γαλλία για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Κάσπερ Σμάιχελ είδε την πόρτα της εξοδου από την Νις, με τον Σαλβατόρε Σιρίγκου να ετοιμάζεται να την κλείσει, καθώς όπως όλα δείχνουν ο 36χρονος τερματοφύλακας βρήκε στην Νίκαια της Γαλλίας την νέα ποδοσφαιρική του στέγη.

Ο έμπειρος Ιταλός τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι από την Φιορεντίνα και έχει ετοιμάσει τις βαλίτσες του για να επιστρέψει στην Γαλλία και την Ligue 1, αυτή την φορά για χάρη της Νις, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τον σύλλογο του Φρανσέσκο Φαριόλι.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν δημοσιέυματα ο Σιρίγκου βρίσκεται ήδη στην Νίκαια για να περάσεις από τις απαιρέτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με τον Γαλλικό σύλλογο.

Η Ligue1 είναι ένα πρωτάθλημα το οποίο δεν είναι άγνωστο στον Σαλβατόρε Σιρίγκου καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας κατακτήσεις με την ομάδα της πρωτεύουσας 4 πρωταθλήματα Γαλλίας, 2 κύπελλα, 3 Λιγκ Καπ και 4 Σούπερ Καπ Γαλλίας.

Έπισης, έχει υπερασπιστεί τις εστίες των Παλέρμο, Σεβίλλη, Τορίνο και Νάπολι μεταξύ άλλων. Στο παλμαρέ του βιογραφικού του είναι 523 παιχνίδια, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 168 αναμετρήσεις.

Sports in

Η εντυπωσιακή ανάρτηση της UEFA για τα ημιτελικά του Europa Conference League (pic)

Τα αστέρια των τεσσάρων ομάδων των ημιτελικών του Conference League με φόντο την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024