Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
4 laptop σε προσφορά για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά

4 laptop σε προσφορά για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά

Κάνε την επιστροφή ή και την νέα αρχή στη σχολή σου ακόμα πιο διασκεδαστική, επιλέγοντας το κορυφαίο laptop.

Ενώ η φοιτητική ζωή έχει πολλά καλά, περιλαμβάνει και λίγο πιο δύσκολα, όπως παρακολούθηση διαλέξεων και εργαστηρίων, διάβασμα και φυσικά πολλές εργασίες. Το καλό είναι όμως ότι μπορείτε να διαβάζετε κάθε φορά και αλλού, στο δικό σας σπίτι, στη βιβλιοθήκη ή ακόμα και στο σπίτι φίλων ή συμφοιτητών σας.

Για να τα καταφέρετε αυτά, εκτός από οργάνωση θα χρειαστείτε και ένα δυνατό laptop στο οποίο θα κρατάτε σημειώσεις, θα διαβάζετε, θα ετοιμάζετε τις εργασίες και φυσικά θα προετοιμάζεστε για την εξεταστική. Και επειδή στην αγορά κυκλοφορούν πολλά, ψάξαμε και βρήκαμε τέσσερα κορυφαία που θα σας συντονίσουν και θα σας προετοιμάσουν για την φοιτητική χρονιά.

Laptop HP ProBook 440

Ο λεπτός και ελαφρύς HP ProBook 440 πλήρων δυνατοτήτων είναι η ιδανική επιλογή για να παραμένετε οργανωμένοι, ακόμα και όταν βρίσκεστε εν κινήσει.  Οι αυτόματες λύσεις ασφαλείας, η ισχυρή απόδοση και η μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας συμβάλλουν στην αποδοτικότητα και στην αυξημένη παραγωγικότητα.

Εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Intel Core i5 10210U γενιάς Comet Lake (10th Gen). Διαθέτει 6MB Cache, 4 πυρήνες και 8 threads. Επιλογές συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν Bluetooth, Ethernet, HDMI, USB 2.0, USB 3.1, USB-C, Wi-Fi, Card Reader.

Laptop Lenovo V15

To Laptop Lenovo V15 θα σας «λύσει» τα χέρια, όπου κι αν βρίσκεστε, όποια εργασία κι αν κάνετε. Είναι ιδανική επιλογή για φοιτητές που αναζητούν ένα φορητό υπολογιστή με ικανοποιητικές επιδόσεις και αξιοπιστία για την καθημερινή τους εργασία και διασκέδαση.

Η συγκεκριμένη έκδοση διαθέτει τον Ryzen 3-5300U επεξεργαστή, 8GB μνήμη RAM και οθόνη 15,6 ιντσών Full HD, που το καθιστούν κατάλληλο για γενική χρήση, συμπεριλαμβανομένων των εργασιών γραφείου, της πλοήγησης στο διαδίκτυο, της παρακολούθησης βίντεο, της αναπαραγωγής μουσικής και άλλων καθημερινών δραστηριοτήτων.

Laptop Apple MacBook Air

Το MacBook Air απευθύνεται στους φοιτητές που χρειάζονται ένα ποιοτικό και πανάλαφρο Laptop για τις εργασίες τους και για τη μετακίνηση τους αλλά αναζητούν και ένα λάπτοπ με πανέμορφη και ξεκούραστη οθόνη υψηλής ανάλυσης για σερφάρισμα στο Internet και παρακολούθηση ταινιών.

Σε αυτό θα βρείτε την απόλυτη  ισορροπία μεταξύ αποδοτικότητας και οικονομίας. Ιδανικό για τον χρήστη που επιθυμεί μια Premium συσκευή υψηλών επιδόσεων η οποία μεταφέρεται πολύ εύκολα λόγω του βάρους της, μόλις 1.29kg. Διαθέτει 4 πυρήνες για τις καθημερινές δουλειές του επεξεργαστή αφήνοντας τους άλλους 4 πυρήνες απόδοσης να αναλαμβάνουν τις πιο απαιτητικές διαδικασίες.

Laptop HP 14 sfq0002nv

Οικονομικό και εξαιρετικά αποδοτικό, το Laptop HP 14s fq0002nv συγκαταλέγεται στις κορυφαίες επιλογές των φοιτητών μιας και είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο και πρακτικό. Είναι σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση όπως σερφάρισμα στο internet, Video Streaming και επεξεργασία εγγράφων ενώ το βάρος του (1.46 κιλά) δεν προβληματίζει καθώς μπορεί να μετακινηθεί εύκολα.

Με αντιθαμβωτική οθόνη 14” Full HD 1080p (220nits), συσκευή ανάγνωσης καρτών SD πολλών μορφών, πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους, κάμερα HP True Vision 720p HD με ενσωματωμένα ψηφιακά μικρόφωνα διπλής συστοιχίας και δύο ηχεία, ενσωματωμένο touchpad ακριβείας, τεχνολογία HP Fast Charge και Windows 10 (S Mode), διεκδικεί επάξια τον τίτλο του ιδανικού «συμμάχου» για κάθε φάση της ημέρας.

Για την ασφαλή μεταφορά του σε μικρές αλλά και μεγαλύτερες αποστάσεις, όπως τα ταξίδια, μπορείτε να επιλέξετε μια τσάντα ώμου/χειρός για laptop που διαθέτει ειδικό χώρο αποθήκευσης laptop, με περίβλημα από απαλό υλικό για ασφαλή μεταφορά.

Εάν όμως προτιμάτε να το μεταφέρετε, βάζοντάς το στο backpack σας τότε η θήκη για laptop είναι απαραίτητη ώστε να μπορείτε να το μεταφέρετε και να το έχετε πάντα μαζί σας, χωρίς να ανησυχείτε για φθορά από τυχόν κραδασμούς ή γρατζουνιές.

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα θα βρείτε σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε laptop και αξεσουάρ, ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μάλιστα, θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Και μην ξεχνάτε ότι τώρα μπορείτε να επωφεληθείτε σε κάθε σας αγορά με απευθείας 10€ επιστροφή, ολοκληρώνοντας τις αγορές σας με οποιαδήποτε κάρτα VISA.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024