
Κακοκαιρία Daniel: Με βάρκες απεγκλωβίζουν πολίτες στον Βόλο
Πολίτες εγκλωβίστηκαν από τα ορμητικά νερά – Πρωτοφανής η ένταση της κακοκαιρίας
Η κακοκαιρία Daniel σφυροκοπά τον Βόλο. Ήδη ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και ένας ακόμα αγνοείται, η πόλη είναι σε «lockdown», δρόμοι, σπίτια και καταστήματα πλημμύρισαν.
Ακόμα και βάρκες επιστρατεύθηκαν από τις δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να απεγκλωβιστούν πολίτες και εργαζόμενοι από το κέντρο του Βόλου.
Ο απεγκλωβισμός εργαζομένων και πολιτών που βρίσκονταν στο κτίριο του ΔΕΔΔΗΕ και της ΔΕΗ στην οδό Λαρίσης έγινε με βάρκες, προκειμένου να μεταφερθούν με ασφάλεια και να επιστρέψουν στα σπίτια τους.
Δείτε φωτογραφίες από το thenewspaper.gr:
Πλημμύρισε το νοσοκομείο του Βόλου – Αναβάλλονται οι χημειοθεραπείες
Το νοσοκομείο της πόλης γέμισε νερά στο δεύτερο υπόγειο, όπου στεγάζονται η τεχνική υπηρεσία, το γκαράζ και τα λεβητοστάσια,
Όπως έγινε γνωστό, οι προγραμματισμένες χημειοθεραπείες, 18 στον αριθμό, έχουν επαναπρογραμματιστεί για αύριο, καθώς τα φάρμακα που χρησιμοποιούνταν βρίσκονταν στο υπόγειο.
Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:
«Λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης που συνεχίζεται στο ΓΝ Βόλου, πλημμύρησε το δωμάτιο που πραγματοποιείται η διύλιση των φαρμάκων της χημειοθεραπείας, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθούν σήμερα οι προγραμματισμένες θεραπείες (18), οι οποίες θα πραγματοποιηθούν αύριο κανονικά, με το εφεδρικό μηχάνημα που διαθέτουμε (Από δωρεά του ΔΟΜ διεθνής οργανισμός μετανάστευσης)».
Υπερχείλισε ο χείμαρρος Κραυσίδωνας
Ο χείμαρρος Κραυσίδωνας σε πολλές περιοχές έχει ξεχειλίσει και τα νερά πλημμυρίζουν δρόμους, καταστήματα και ισόγεια κατοικιών στη Χιλιαδού, το Οινόπνευμα, στους Αγίους Αναργύρους, την Νεάπολη και τα Παλαιά.
Στην οδό Ιερολοχιτών κόσμος έχει καταφύγει σε ανώτερους ορόφους κατοικιών αφού τα ισόγεια έχουν πλημμυρίσει και ζητούν βοήθεια από την Πυροσβεστική.
Στο όριο υπερχείλισης ο χείμαρρος Ξηριάς στη Νέα Ιωνία Βόλου. Στο ίδιο σημείο εκδηλώθηκαν 2 πυρκαγιές πριν λίγες ημέρες..
Βίντεο του Dimitris TsouΑναφορά από την @pyrosvestiki για 2 νεκρούς στους πρόποδες του Πηλίου pic.twitter.com/JhXKChLHDk
— meteo.gr – Ο καιρός (@meteogr) September 5, 2023
- Easter Meal Costs in Greece Surge as Prices Bite
- Συνελήφθησαν δύο οδηγοί που έκαναν κόντρες στη Βούλα – Έτρεχαν ακόμα και με 150 χλμ/ώρα
- «Χαμένοι» στο Διαδίκτυο: Επτά ώρες online, 44 χρόνια σε οθόνες – Η νέα πραγματικότητα της ψηφιακής ζωής
- Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 4-0: Ο Χάαλαντ σκόρπισε τους «ρεντς» και οι «πολίτες» πέρασαν στα ημιτελικά του FA Cup
- Ιωάννα Τούνη: Ελεύθερη μετά τη σύλληψη της
- Καθηγήτρια σχολείου συνελήφθη μαζί με 17χρονο μαθητή για ναρκωτικά στην Καλλιθέα


