Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κακοκαιρία Daniel: Πλημμύρισε το νοσοκομείο του Βόλου – Αναβάλλονται οι χημειοθεραπείες

Κακοκαιρία Daniel: Πλημμύρισε το νοσοκομείο του Βόλου – Αναβάλλονται οι χημειοθεραπείες

Απίστευτες εικόνες στο νοσοκομείου του Βόλου, ο οποίος «βουλιάζει» από την κακοκαιρία Daniel

«Βουλιάζει» ο Βόλος από την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel. Ήδη ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και ένας ακόμα αγνοείται, η πόλη είναι σε «lockdown», δρόμοι, σπίτια και καταστήματα πλημμύρισαν.

Το νοσοκομείο της πόλης γέμισε νερά στο δεύτερο υπόγειο, όπου στεγάζονται η τεχνική υπηρεσία, το γκαράζ και τα λεβητοστάσια,

Όπως έγινε γνωστό, οι προγραμματισμένες χημειοθεραπείες, 18 στον αριθμό, έχουν επαναπρογραμματιστεί για αύριο, καθώς τα φάρμακα που χρησιμοποιούνταν βρίσκονταν στο υπόγειο.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης που συνεχίζεται στο ΓΝ Βόλου, πλημμύρησε το δωμάτιο που πραγματοποιείται η διύλιση των φαρμάκων της χημειοθεραπείας, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθούν σήμερα οι προγραμματισμένες θεραπείες (18), οι οποίες θα πραγματοποιηθούν αύριο κανονικά, με το εφεδρικό μηχάνημα που διαθέτουμε (Από δωρεά του ΔΟΜ διεθνής οργανισμός μετανάστευσης)».

Υπερχείλισε ο χείμαρρος Κραυσίδωνας

Ο χείμαρρος Κραυσίδωνας σε πολλές περιοχές έχει ξεχειλίσει και τα νερά πλημμυρίζουν δρόμους, καταστήματα και ισόγεια κατοικιών στη Χιλιαδού, το Οινόπνευμα, στους Αγίους Αναργύρους, την Νεάπολη και τα Παλαιά.

Στην οδό Ιερολοχιτών κόσμος έχει καταφύγει σε ανώτερους ορόφους κατοικιών αφού τα ισόγεια έχουν πλημμυρίσει και ζητούν βοήθεια από την Πυροσβεστική.

Απαγόρευση κυκλοφορίας με εντολή της ΕΛ.ΑΣ.

Απαγόρευση κυκλοφορίας επιβλήθηκε εκτός από τη μητροπολιτική περιοχή του Βόλου, και σε όλη την περιοχή του Πηλίου και την ορεινή Μαγνησία γενικότερα, λόγω της επιδείνωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Νεότερο μήνυμα του 112 αναφέρει ότι «με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία στο ορεινό δίκτυο του Νομού Μαγνησίας λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων».

Λόγω των πολύ δυσμενών συνθηκών και της υπερχείλισης χειμάρρων έχουν διακοπεί από το πρωί και τα σιδηροδρομικά δρομολόγια μεταξύ Βόλου και Λάρισας, ενώ περιορισμένα είναι και τα δρομολόγια λεωφορείων και εκτελούνται μόνο προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ακινητοποιημένα είναι και τα λεωφορεία των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου και δεν εκτελούν δρομολόγια τόσο στο κέντρο,όσο και στα προάστια.

Sports in

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουάιτεντ 4-0: Συντριβή για την ομάδα του Τεν Χαγκ

Η Κρίσταλ Πάλας διέλυσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024