Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Skoda Superb: Κλασική (προστιθέμενη) αξία

Skoda Superb: Κλασική (προστιθέμενη) αξία

H τσεχική φίρμα δίνει από την έκθεση του Μονάχου λίγα επιπλέον στοιχεία για την νέα γενιά του Superb η οποία αναμένεται με την νέα χρονιά περιλαμβάνοντας στις επιλογές της και τετράθυρη liftback έκδοση

Σε αντίθεση με το προσφάτως αποκαλυφθέν Passat, η νέα γενιά του Superb θα περιλαμβάνει στις επιλογές της και μια liftback έκδοση, όπως επιβεβαίωσε η Skoda στα περιθώρια της έκθεσης του Μονάχου.

Αναμενόμενα το νέο Superb είτε πρόκειται για την station wagon είτε για την liftback παραλλαγή αμαξώματος θα προσφέρει άφθονη ευρυχωρία και πρακτικότητα με δεδομένο και το ακόμα μεγαλύτερο μέγεθος της νέας γενιάς του μοντέλου το οποίο αυξάνει το μήκος του κατά 4,3 εκ. σε 4,912 μ.

Αντιστοίχως το ύψος έχει αυξηθεί κατά 1,2 εκ. σε 1,481 μ. ενώ αμετάβλητα παραμένουν το πλάτος και το μεταξόνιο που διαμορφώνονται σε 1,834 και 2,841 μ. Εκτός από την αυξημένη ευρυχωρία στο εσωτερικό, ενισχυμένος είναι και ο χώρος αποσκευών ο οποίος «διευρύνεται» κατά 20 λίτρα σε 645 λίτρα.

Παράλληλα με τις αυξημένες διαστάσεις, διαφοροποιημένες είναι και οι αναλογίες του νέου Superb προς όφελος της βελτιστοποίησης της αεροδυναμικής η οποία συνοψίζεται σε αεροδυναμικό συντελεστή μόλις 0.24.

Η Skoda έχει ήδη δημοσιοποιήσει εικόνες από το εσωτερικό αν και αυτές αφορούν την Combi έκδοση που όμως δεν αναμένεται να παρουσιάζουν διαφορές σε σχέση με την liftback εκδοχή του μοντέλου.

Σύμφωνα με αυτές η νέα Superb θα διαθέτει μια κεντρική οθόνη 13 ιντσών και ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,0 ιντσών. Χαμηλότερα στην κεντρική κονσόλα θα υπάρχουν τρεις περιστροφικοί διακόπτες με επιφάνεια αφής τους οποίους η Skoda αποκαλεί Smart Dials και εξασφαλίζουν πρόσβαση σε κρίσιμα υποσυστήματα όπως ο ήχος και ο κλιματισμός χωρίς ο οδηγός να χρειάζεται να πλοηγηθεί σε αυτά μέσω της κεντρικής οθόνης. Στον προαιρετικό εξοπλισμό θα συγκαταλέγεται και head-up display.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024