Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσάρλι Σιν, το χρονοδιάγραμμα μιας παραληρηματικής ζωής – Καλπάζουσα ματσίλα

Τσάρλι Σιν, το χρονοδιάγραμμα μιας παραληρηματικής ζωής – Καλπάζουσα ματσίλα

Ο Τσάρλι Σιν, 58 ετών σήμερα, δεν μοιάζει να νοιάζεται για το καλό του προφίλ. Κοιτάζει ανφάς τη δημοσιότητα ακολουθώντας τα ατίθασα ένστικτά του χωρίς να μετανιώνει για την καλπάζουσα ματσίλα του. Κατάχρηση ουσιών, θετικός στον ιό HIV, ενδοοικογενειακή βία, μπλεξίματα με τον νόμο. «Παίρνω ένα ναρκωτικό, λέγεται Τσάρλι Σιν. Δεν είναι διαθέσιμο γιατί αν το δοκιμάσετε θα πεθάνετε. Το πρόσωπό σας θα λιώσει και τα παιδιά σας θα κλαίνε πάνω από το ανατιναγμένο σώμα σας» παραδέχεται ο ίδιος με μια φράση την πορεία της ζωή του.

1986: Ο Τσάρλι Σιν, ως νεαρός στρατιώτης Κρις στο Platoon, προσφέρει μια πρωτοποριακή ερμηνεία στην ταινία για τον πόλεμο του Βιετνάμ που κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

Καλοκαίρι 1990: Ο Σιν φεύγει από κέντρο αποτοξίνωσης στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, όπου πέρασε σχεδόν ένα μήνα. «Θα συνεχίσω να παρακολουθώ συναντήσεις 12 βημάτων» δήλωσε τότε. Επικαλούμενος ένα εξαντλητικό πρόγραμμα γυρισμάτων, μπήκε στο κέντρο αποτοξίνωσης για θεραπεία με τον εθισμό του στο αλκοόλ. Την ίδια χρονιά, ο αρραβώνας του με την ηθοποιό Κέλι Πρέστον έληξε μετά από δημοσιεύματα που αποκάλυψαν ότι η Πρέστον πυροβολήθηκε κατά λάθος στο χέρι ενώ βρισκόταν στο σπίτι με τον Σιν.

1995: Ο Σιν είναι βασικός μάρτυρας στην περιβόητη δίκη της «μαντάμ του Χόλιγουντ», της Χάιντι Φλάις, όπου καταθέτει ότι ο ίδιος πλήρωσε πάνω από 50.000 δολάρια για υπηρεσίες από δεκάδες υπαλλήλους της. Στη δίκη της Φλάις το 1995, παραδέχεται δημόσια ότι προτιμά τον τύπο της «μαζορέτας».

1996: Ο Σιν συλλαμβάνεται και κατηγορείται για την επίθεση στην πρώην φίλη του, Μπρίτανι Άσλαντ. Ένα χρόνο αργότερα, δηλώνει ότι δεν αμφισβητεί τις κατηγορίες και λαμβάνει ποινή με αναστολή και δύο χρόνια αναστολή από δικαστή της Καλιφόρνιας.

Photo: Wikimedia Commons

Περιοριστικά μέτρα

Μάιος 1998: Ο πατέρας του Σιν, ο ηθοποιός Μάρτιν Σιν, πείθει τον ηθοποιό να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, μετά από μια σχεδόν θανατηφόρα υπερβολική δόση. Αργότερα τον ίδιο μήνα, ο νεότερος Σιν αναγκάζεται να επιστρέψει σε κέντρο αποτοξίνωσης μετά από έλεγχο της αστυνομίας στο Λος Άντζελες. Ένας γιατρός που εξετάζει τον Σιν λέει στις αρχές ότι ο ηθοποιός χρειάζεται επίβλεψη επειδή έπαιρνε συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Ιανουάριος 2006: Ο Σιν και η δεύτερη σύζυγός του, Ντενίζ Ρίτσαρντς, ανακοινώνουν ότι παίρνουν διαζύγιο. Κατά τη διάρκεια μιας πικρής διαμάχης για την κηδεμονία αργότερα εκείνη τη χρονιά, ισχυρίζεται ότι εκείνος την είχε κακοποιήσει σωματικά και λεκτικά και την είχε απειλήσει να τη σκοτώσει. Ως αποτέλεσμα, λαμβάνει περιοριστικά μέτρα εναντίον του.

Δεκέμβριος 2009: Ο Σιν συλλαμβάνεται στις 25 Δεκεμβρίου στο Άσπεν του Κολοράντο ως ύποπτος για επίθεση δευτέρου βαθμού, απειλή και εγκληματική βλάβη σε μια διαμάχη για ενδοοικογενειακή βία με τη σύζυγό του, Μπρουκ Μιούλερ. Οι δικηγόροι του ζευγαριού, Yale Galanter και Richard Cummins, λένε ότι το ζευγάρι ελπίζει να συμφιλιωθεί.

Photo: Wikimedia Commons

Ώρα για νέα αποτοξίνωση

Φεβρουάριος 2010: Ο Σιν μπαίνει σε κέντρο αποτοξίνωσης ως «προληπτικό μέτρο», λέει ο Σταν Ρόζενφιλντ, εκπρόσωπος του ηθοποιού. «Έχει ζητήσει να προστατευθεί η ιδιωτική του ζωή».

Αύγουστος 2010: Ο Σιν δηλώνει ένοχος για επίθεση στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που προέκυψε από το περιστατικό των Χριστουγέννων και διατάσσεται να περάσει 30 ημέρες σε κέντρο αποτοξίνωσης ως μέρος μιας συμφωνίας σε ακρόαση στο δικαστήριο του Άσπεν. Σε αντάλλαγμα, αποσύρονται άλλες δύο κατηγορίες. Ο δικαστής καταδικάζει επίσης τον ηθοποιό σε τρίμηνη αναστολή και τον υποχρεώνει να ολοκληρώσει 36 ώρες συμβουλευτικής για θέματα ενδοοικογενειακής βίας.

26 Οκτωβρίου 2010:  Ο δημοσιογράφος του Σιν, Ρόζενφιλντ, δηλώνει στο USA TODAY ότι ο ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο για ιατρικούς λόγους μετά την κλήση της ασφάλειας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, όπου βρέθηκε γυμνός και φαινόταν μεθυσμένος: «Αυτό που είμαστε σε θέση να διαπιστώσουμε είναι ότι ο Τσάρλι είχε μια ανεπιθύμητη αλλεργική αντίδραση σε κάποιο φάρμακο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο».

Ιανουάριος 2011: Ο Σιν βγαίνει από το σπίτι του στο Λος Άντζελες με φορείο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με «έντονους κοιλιακούς πόνους». Ο Ρόζενφιλντ αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι ο Σιν «εισήλθε οικειοθελώς σε άγνωστο κέντρο αποκατάστασης».

Παραίσθηση μεγαλείου

Φεβρουάριος 2011: Ο Σιν λέει σε συνέντευξή του στο Today ότι δεν χρειάζεται αποτοξίνωση επειδή το εγχειρίδιο των Ανώνυμων Αλκοολικών γράφτηκε «για κανονικούς ανθρώπους, ανθρώπους που δεν είναι ξεχωριστοί, ανθρώπους που δεν έχουν αίμα τίγρη, ξέρετε, DNA Άδωνι».

Μάρτιος 2011: Ο Τσάρλι Σιν μηνύει τον παραγωγό του πολύ επιτυχημένου σήριαλ, Two and a Half Men, τον Chuck Lorre και τα στούντιο Warner Bros. για 100 εκατομμύρια δολάρια μετά την απόλυσή του από τη σειρά. Ισχυρίζεται ότι παρενοχλήθηκε από τον Lorre, τον οποίο αποκαλεί «κλόουν» και «κουράδα».

Ιούνιος 2012: Η καλωδιακή κωμική σειρά του Σιν, Anger Management, κάνει πρεμιέρα στο FX. Στη σειρά, που βασίζεται στην κινηματογραφική ταινία του 2003, ο Σιν υποδύεται έναν πρώην παίκτη του μπέιζμπολ που είναι θεραπευτής διαχείρισης θυμού. Η σειρά ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2014.

Νοέμβριος 2013: Ο Σιν τουιτάρει στην πρώην σύζυγο Μιούλερ: «Χρόνια πολλά Μπρουκ … γιατί δεν φυσάς αυτό το κερί». Το εικονιζόμενο «κερί» είναι μια χειροβομβίδα. το tweet ήταν απάντηση στις προσπάθειες της Μιούλερ να καταθέσει περιοριστικά μέτρα εναντίον του Σιν για να τον κρατήσει μακριά από τα παιδιά.

Σεπτέμβριος 2014: Ο Σιν σχεδιάζει μια απίθανη επιστροφή στο Two and a Half Men, αλλά κάνει και μια δήλωση λέγοντας ότι «ήρθε η ώρα» να τελειώσει το Two and a Half Men. Στη συνέχεια αστειεύεται: «Περιμένετε, το είπα φωναχτά; Για την ιστορία, θα ήθελα πολύ να επιστρέψω».

Οκτώβριος 2014: Ο Σιν μηνύεται για επίθεση και ξυλοδαρμό από μια οδοντοτεχνίτη του Λος Άντζελες, η οποία λέει ότι ο Σιν τη γρονθοκόπησε στο στήθος κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο γραφείο.

Ιούνιος 2015: Ο Σιν βρίζει την πρώην σύζυγο Ρίτσαρντς με ένα tweet που αποκαλεί τη μητέρα των δύο κορών του «αιρετική, ξεπλυμένη γουρουνίτσα» και «σωρό ντροπής». Αποκαλεί επίσης την πρώην σύζυγο Μιούλερ, με την οποία έχει δύο γιους, «μια σέξι ροκ σταρ που λατρεύω».

Θετικός στον ιό HIV

16 Νοεμβρίου 2015: Το NBC News ανακοινώνει ότι ο Σιν θα κάνει μια «αποκαλυπτική προσωπική ανακοίνωση» σε μια αποκλειστική, ζωντανή συνέντευξη με τον Ματ Λάουερ στο The Today Show. Τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι σκοπεύει να αποκαλύψει ότι είναι θετικός στον ιό HIV.

17 Νοεμβρίου 2015: «Είμαι εδώ για να παραδεχτώ ότι είμαι, στην πραγματικότητα, θετικός στον ιό HIV», αποκαλύπτει ο Σιν στο Today. «Πρέπει να βάλω ένα τέλος σε αυτή την επίθεση, σε αυτό το μπαράζ επιθέσεων, μισές αλήθειες και πολύ βλαβερές ιστορίες που αφορούν την απειλή της υγείας τόσων άλλων, οι οποίες δεν θα μπορούσαν να απέχουν περισσότερο από την αλήθεια».

Κακά τα μαντάτα

Πρόσφατα έσκασε μία είδηση ότι ο Τσάρλι Σιν, 58 ετών, πάσχει από τραγικό πρόβλημα υγείας. «Μπορεί να είναι πολύ αργά» δήλωσε ο γιατρός του.

Όταν έχεις ζήσει μια ζωή σαν του Τσάρλι Σιν, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι επιπτώσεις αρχίζουν να φαίνονται όσο περνούν τα χρόνια. Πρόσφατα δημοσιεύματα περιγράφουν λεπτομερώς πώς ο σταρ του Two and a Half Men εκμυστηρεύτηκε σε φίλους του ότι πάσχει από μια σειρά προβλημάτων υγείας, όπως απώλεια μνήμης και εναλλαγές στη διάθεση.

Σύμφωνα με το Radar Online, ο Σιν, ο οποίος ζει με τον ιό HIV, εκμυστηρεύτηκε επίσης ότι οι παρενέργειες του φαρμάκου που χρειάζεται για να κρατήσει την ασθένεια υπό έλεγχο δυσκολεύουν την ολοκλήρωση ακόμη και απλών εργασιών.

Ο σταρ φέρεται να είπε ότι τα φάρμακα: «Με κράτησαν κατασταλμένο και ζωντανό, αλλά πάλευα με μια συνεχή ημικρανία και, κατά καιρούς, με οριακή άνοια».

Η μεταμέλεια

Έχοντας περιπέσει σε δυσμένεια εν μέσω των τόσων σκανδάλων, ο ηθοποιός προσπάθησε να καθαρίσει τα πεπραγμένα του κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών. Σύμφωνα με έναν γιατρό που μίλησε στο Radar Online, ωστόσο, η αλλαγή της συμπεριφοράς του μπορεί να μην έχει κανένα αποτέλεσμα.

«Τα συμπτώματα της άνοιας μπορεί να μην είναι απόρροια των φαρμάκων του και μόνο» δήλωσε ο Dr. Stuart Fischer. «Δεν μπορείτε να αγνοήσετε τα χρόνια κατάχρησης ναρκωτικών και αλκοόλ μαζί με την επικίνδυνη σεξουαλική ασυδοσία. Έχει προκαλέσει ανυπολόγιστη ζημιά στον εαυτό του. Ας ελπίσουμε ότι η εγκεφαλική του λειτουργία μπορεί να αποκατασταθεί, αλλά μετά από μια ζωή αυτοκαταστροφικής συμπεριφοράς, ίσως είναι πολύ αργά για να προλάβουμε πιθανές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις».

Όπως αναφέρει το Radar Online, άλλες πηγές έχουν υποστηρίξει ότι ο Σιν είναι αποφασισμένος να διορθώσει τη ζημιά που έχει κάνει σε άλλους με τη συμπεριφορά του στο παρελθόν.

«Ο Τσάρλι ξέρει ότι δεν έχει βλάψει μόνο τον εαυτό του και ελπίζει απεγνωσμένα ότι η ιατρική του φροντίδα και οι αλλαγές στον τρόπο ζωής του θα του δώσουν χρόνο για να ξαναβρεί το δρόμο του στις καρδιές τους» φέρεται να είπε ένας εσωτερικός συνεργάτης.

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024