Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς: «Ένα παιδικό μου όνειρο θα γίνει πραγματικότητα»

Τσιτσιπάς: «Ένα παιδικό μου όνειρο θα γίνει πραγματικότητα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έστειλε μήνυμα στους Έλληνες να υποστηρίξουν την προσπάθεια της Εθνικής στο Davis Cup που θα διεξαχθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Το Παναθηναϊκό Στάδιο θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του αγώνα τένις και ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλησε να στείλει μήνυμα στους Έλληνες να υποστηρίξουν την προσπάθεια της Εθνικής στο Davis Cup.

Πιο συγκεκριμένα το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου 2023 θα διεξαχθεί, σε συνεργασία με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών. Η Εθνική μας ομάδας καλείται να αντιμετωπίσει εκείνη της Σλοβακίας για το GROUP I.

Ο κορυφαίος Έλληνας έκανε έκκληση στους Έλληνες και είπε:

«Ένα παιδικό μου όνειρο θα γίνει πραγματικότητα τον επόμενο μήνα. Τον Σεπτέμβριο θα έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ με την Εθνική μας ομάδα στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στη συνάντηση με τη Σλοβακία για το Davis Cup. Στο χώρο όπου φιλοξενήθηκαν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες, θα διεξαχθούν για πρώτη φορά αγώνες τένις για την κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος σε επίπεδο Εθνικών ομάδων.

Είμαι σίγουρος πως η εικόνα από το Καλλιμάρμαρο θα ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο, διαφημίζοντας τη χώρα μας. Παράλληλα, θα αποδειχθεί για μία ακόμη φορά πως η Ελλάδα μπορεί να διοργανώνει σπουδαία αθλητικά γεγονότα.

Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, για να γράψουμε ιστορία όλοι μαζί και να καμαρώσουμε την Εθνική μας ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου».

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024