Τσιτσιπάς: «Ένα παιδικό μου όνειρο θα γίνει πραγματικότητα»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έστειλε μήνυμα στους Έλληνες να υποστηρίξουν την προσπάθεια της Εθνικής στο Davis Cup που θα διεξαχθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο
Το Παναθηναϊκό Στάδιο θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του αγώνα τένις και ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλησε να στείλει μήνυμα στους Έλληνες να υποστηρίξουν την προσπάθεια της Εθνικής στο Davis Cup.
Πιο συγκεκριμένα το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου 2023 θα διεξαχθεί, σε συνεργασία με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών. Η Εθνική μας ομάδας καλείται να αντιμετωπίσει εκείνη της Σλοβακίας για το GROUP I.
Ο κορυφαίος Έλληνας έκανε έκκληση στους Έλληνες και είπε:
«Ένα παιδικό μου όνειρο θα γίνει πραγματικότητα τον επόμενο μήνα. Τον Σεπτέμβριο θα έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ με την Εθνική μας ομάδα στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στη συνάντηση με τη Σλοβακία για το Davis Cup. Στο χώρο όπου φιλοξενήθηκαν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες, θα διεξαχθούν για πρώτη φορά αγώνες τένις για την κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος σε επίπεδο Εθνικών ομάδων.
Είμαι σίγουρος πως η εικόνα από το Καλλιμάρμαρο θα ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο, διαφημίζοντας τη χώρα μας. Παράλληλα, θα αποδειχθεί για μία ακόμη φορά πως η Ελλάδα μπορεί να διοργανώνει σπουδαία αθλητικά γεγονότα.
Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, για να γράψουμε ιστορία όλοι μαζί και να καμαρώσουμε την Εθνική μας ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου».
- Πότε και που θα γίνει ο τελικός του Champions League ανάμεσα σε Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν
- Ρογκαβόπουλος: «Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, έτσι όπως παίξαμε»
- Το σοκ της Γερμανίδας VAR του αγώνα ΑΕΚ-Παναθηναϊκού με μασκοφόρο οπαδό!
- Η «μηχανή» του Λουίς Ενρίκε φαντάζει ανίκητη
- Μπάγερν-Παρί 1-1: Θριαμβευτές οι Γάλλοι, πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League (vid)
- Άλμπερτ: «Δεν θα αφήσουμε τον Άταμαν να αλλάξει την κατάσταση, χωρίς να παίξει καλύτερο μπάσκετ»
- Σερέλης: «Δεν παίξαμε καλή άμυνα και δεχθήκαμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό»
- Σάκοτα: «Καλή ομάδα η Μάλαγα, αλλά πιστεύω ότι έχουμε έρθει πιο κοντά στο επίπεδό της»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442