Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φυσικοθεραπεύτρια γράφει για τις σεξουαλικές της εμπειρίες με αθλητές και αναστατώνει τον κόσμο του αθλητισμού

Φυσικοθεραπεύτρια γράφει για τις σεξουαλικές της εμπειρίες με αθλητές και αναστατώνει τον κόσμο του αθλητισμού

Σεξ με διάσημους τενίστες, σε πισίνες με κολυμβητές, στο διάσημο γήπεδο κρίκετ Lord’s και «τρίο» με παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ.

Ξεχάστε τις «Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι». Ερχονται οι «Πενήντα αποχρώσεις της Φυσικοθεραπεύτριας» που θα κάνουν να κοκκινίσει ακόμα και η συγγραφέας του μυθιστορήματος που μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη και έκανε ακόμα και τους τείχους των κινηματογραφικών αιθουσών να ιδρώσουν.

Το νέο βιβλίο που τοποθετήθηκε σήμερα Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου στις προθήκες των βρετανικών βιβλιοπωλείων, υπογράφει η «ανώνυμη κυρία με τα άσπρα», υπό τον τίτλο «Sports Physio» και έχει κάνει πολλούς αθλητές να χάσουν τον ύπνο.

Σεξ με διάσημους τενίστες, σε πισίνες με κολυμβητές, στο διάσημο γήπεδο κρίκετ Lord’s και «τρίο» με παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ.

Η «ανώνυμη κυρία με τα άσπρα» συμμετείχε στα πάρτι της τεστοστερόνης που έχουν διεξαχθεί στα πιο απίθανα μέρη και αποφάσισε να μεταφέρει τις εμπειρίες της στο χαρτί. Εξι αθλητές με τους οποίους συνευρέθηκε ερωτικά της τηλεφώνησαν τις προηγούμενες ημέρες ζητώντας της να διατηρήσει την ανωνυμία τους.

Πολλοί ακόμα έχουν χάσει τον ύπνο τους, καθώς οι περισσότεροι είναι διάσημοι και παντρεμένοι. Η συγγραφέας κρατά προς το παρόν καλά κλειδωμένα τα μυστικά της ενώ και η ίδια επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη καθώς πλέον είναι πάνω από 50 ετών, παντρεμένη και με έναν γιο στην εφηβεία.

Την πρώτη της σεξουαλική εμπειρία ως φυσικοθεραπεύτρια την είχε πριν από είκοσι και πλέον χρόνια με έναν παίκτη του ράγκμπι. «Με άγγιξε ελαφρά στο μηρό καθώς δούλευα στον τραυματισμό του. Μου ζήτησε συγνώμη κι εγώ του είπα πως όλα είναι καλά. Το έκανε ξανά και δεν κούνησα το χέρι του. Αργά, τα δάκτυλά του ανέβηκαν πιο ψηλά στη φούστα μου και στο εσώρουχό μου. Από εκείνη τη στιγμή ξεφύγαμε».

Η ίδια σκηνή επαναλήφθηκε αρκετές φορές και με άλλους αθλητές, αλλά όπως τονίζει η φυσικοθεραπεύτρια, κανείς δεν την ανάγκασε να κάνει οτιδήποτε ούτε υπήρξε κατάχρηση της θέσης τους.

Είχε περιστασιακές σχέσεις με 24 αθλητές και συγκρίνοντας τες με το «συνηθισμένο» σεξ, καταλήγει πως οι σεξουαλικές εμπειρίες της μαζί τους ήταν «φανταστικές».

«Κάποια από τα αιτήματά τους προς εμένα ήταν απίστευτα. Πολλοί απ’ αυτούς τους αθλητές που βλέπετε στην τηλεόραση και εκτιμάται μου ζήτησαν να κάνω πράγματα που είναι σοκαριστικά».

Η πιο συναρπαστική εμπειρία που είχε ήταν το «τρίο» με δύο παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ.

Επίσης πέρασε ένα υπέροχο απόγευμα με διάσημο τενίστα στο Σίδνεϊ, ενώ είχε εκρηκτικό σεξ σε πισίνα με κολυμβητή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Με κανέναν απ’ όσους έζησε «ιδιαίτερες στιγμές» η φυσικοθεραπεύτρια δεν προχώρησε σε σχέση λόγω της φύσης της δουλειάς της και των υποχρεώσεων των αθλητών που τους ήθελαν να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.

Κάποιοι απ’ αυτούς ωστόσο ήταν παντρεμένοι, αλλά όπως εξηγεί η συγγραφέας, το πρόβλημα δεν ήταν η ίδια, γιατί ήταν ελεύθερη και ποτέ της δεν ήταν άπιστη.

Αποκαλύπτει πως το εξωσυζυγικό σεξ των αθλητών είναι σύνηθες φαινόμενο, κυρίως στις τουρνέ όπου «ό,τι γίνεται εκεί, μένει εκεί».

Περιγράφοντας τον χαρακτήρα τον αθλητών αναφέρει πως «είναι απρόσβλητοι από τα συνήθη πρότυπα συμπεριφοράς. Η πρώτη μου σχέση ήταν πιλότος. Πίστευε πως ήταν ο πιο σημαντικός άνθρωπος στον κόσμο. Πολλαπλασιάστε το αυτό με το ένα εκατομμύριο όταν αναφέρεστε για τους αστέρες του αθλητισμού».

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024