Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός 1-1: Πήραν το βαθμό στο 91' οι φιλοξενούμενοι

Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός 1-1: Πήραν το βαθμό στο 91′ οι φιλοξενούμενοι

Με γκολ του Ζοάο Πέδρο στο 90+1’ ο Παναιτωλικός ισοφάρισε σε 1-1 τον Πανσερραϊκό. Ο Πορτογάλος έδωσε στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας και στέρησε από την αντίστοιχη των Σερρών την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Μια… ανάσα από την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα έφτασε ο Πανσερραϊκός, αλλά ο Πάμπλο Γκαρσία και οι ποδοσφαιριστές του υπολόγιζαν χωρίς τον Ζοάο Πέδρο!

Ο Πορτογάλος άσος του Παναιτωλικού με γκολ στο 90+1’ ισοφάρισε σε 1-1 το ματς και έδωσε στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας, σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ιβηρας σαν… από μηχανής θεός έσωσε τον Παναιτωλικό από την ήττα και στέρησε από την αντίστοιχη των Σερρών το τρίποντο της νίκης. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 30’ με τον Μούργο, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο γκολ και το πλήρωσαν… ακριβά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα, καθώς οι εργασίες στο γήπεδο του Πανσερραϊκού δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν στο 2ο λεπτό με τον Στάικο, αλλά το σουτ του έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Καπίνο. Στο 11’ ο Παναιτωλικός απάντησε με μακρινό σουτ του Ντίας, αλλά ο Χόβαν έπεσε στη γωνία του και απέκρουσε.

Αυτή ήταν και η μοναδική καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο ημίχρονο, με τον Πανσερραϊκό να είναι καλύτερος και στο 30’ να κάνει το 1-0 με τον Μούργο. Ο Αλεξιτς έκανε ωραία κούρσα, έδωσε στον Τομάς, αυτός «έσπασε» την μπάλα στον Μούργο και ο Κύπριος χαφ με πλασέ έκανε το 1-0 για τον Πανσερραϊκό. Εξι λεπτά αργότερα μάλιστα οι παίκτες του Γκαρσία έφτασαν κοντά στο 2-0, αλλά το στου του Ουεντραόγκο, μετά την ωραία προσπάθεια του Τομάς, έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Καπίνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός προσπάθησε να αντιδράσει και στο 52’ απείλησε με τον Ντίας, αλλά ο Χόβαν απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Πανσερραϊκός απάντησε με τον Άλεξιτς, αλλά η σκαστή κεφαλιά που έκανε έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Καπίνο. Στο 64’ ο Καρέλης βγήκε απέναντι από τον Χόβαν, αλλά το πλασέ ήταν κάκιστο, με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει άουτ.

Στο 89’ ο Καρέλης βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Πανσερραϊκού και σούταρε, αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο και ο Χόβαν μπλόκαρε. Όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα πάρουν τη νίκη, όμως, ο Ζοαό Πέδρο στο 90+1’ με σκαστή κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Τορεχόν, νίκησε τον Χόβαν και ισοφάρισε σε 1-1. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με τον Ζοάο Πέδρο να γλιτώνει την ομάδα του από την ήττα και να στερεί από τον Πανσερρραϊκό την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Χάγεκ, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Μασκανάκης (55΄ Ντανκερλούι), Πηλέας, Ουεντραόγκο, Στάικος (90΄ +3 Θυμιάνης), Μούργος (72΄ Τσαγκαλίδης), Τόμας (55΄ Χατζηστραβός), Άλεξιτς (72΄ Γούλερι)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γκάμπριελ Σούρερ): Καπίνο, Ντουάρτε Μπρ., Μλάντεν (46΄ Σενγκέλια), Μάλης, Λιάβας, Πέρες, Τσιγγάρας (76΄ Ντουάρτε Φρ.), Μπαλντασάρα (82΄ Πέδρο), Τορεχόν, Ντίας (76΄ Χουάνπι), Καρέλης (90΄+3΄ Βοϊλής).

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024