Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρέτσος: «Βρήκα ψυχολογία, βρήκα τον εαυτό μου»

Ρέτσος: «Βρήκα ψυχολογία, βρήκα τον εαυτό μου»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε σε συνέντευξη του για το παιχνίδι με την Λαμία, ενώ αναφέρθηκε και στο καλό του ξεκίνημα μέσα στη σεζόν.

Το παιχνίδι με την Λαμία που ακολουθεί κλήθηκε να σχολιάσει ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για τις προσωπικές του επιδόσεις στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είναι από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού στην έναρξη της φετινής χρονιάς, κάτι το οποίο από όσα υποστήριξε ο Ρέτσος είναι αποκλειστικά θέμα ψυχολογίας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την καλή απόδοση του Ολυμπιακού: «Σίγουρα άλλαξαν πολλά πράγματα φέτος στον Ολυμπιακό. Άλλαξε και το αγωνιστικό αλλά και το εξωγηπεδικό κατ εμέ. Φαίνεται η διαφορά που έχουμε μέσα στο γήπεδο. Έχουμε φτιάξει ένα ωραίο σύνολο που σίγουρα χρειάζεται κι άλλη δουλειά για την συνέχεια, γιατί μας περιμένει μια μεγάλη σεζόν.
Έχουμε κάνει κάποιες προκρίσεις και κάποιες νίκες που ήταν σημαντικές για την ψυχολογία μας, αλλά σε αυτό που θέλω να επιμείνω είναι πως βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν και πως ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Έχουμε δεθεί πολύ ο ένας με τον άλλον, οπότε δεν ξέρω αν το περιμέναμε αλλά με την δουλειά που κάνουμε από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας νομίζω πως βγάζουμε μέχρι στιγμής ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

Για το ματς με τη Λαμία: «Ήταν το πρώτο πράγμα που είπαμε μετά τον αγώνα στη Σερβία. Ότι τελείωσε, καταφέραμε και πήραμε την πρόκριση και πετύχαμε έναν στόχο που είχαμε θέσει αλλά από κει και πέρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα γιατί η Λαμία είναι μια πολύ καλή ομάδα ειδικά μεσοεπιθετικά.

Οπότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Αυτοί είναι οι αγώνες που πρέπει να νικάμε και να είμαστε απόλυτοι. Έχουμε ένα πολύ καλό προαίσθημα και πιστεύω πως μαζί με τους οπαδούς μας θα πάρουμε μια ωραία νίκη και θα είναι ένα ωραίο κυριακάτικο απόγευμα».

Για τις καλές του εμφανίσεις στο ξεκίνημα της σεζόν: «Δεν έχω αλλάξει κάτι. Ακούω πολύ πως έχω αλλάξει κάτι φέτος, πως δούλεψα παραπάνω. Δεν δούλεψα παραπάνω. Κάνω αυτό που έκανα όλα αυτά τα χρόνια. Μέσα από τα παιχνίδια, όπως κάθε παίκτης έτσι και εγώ, βρήκα ψυχολογία, βρήκα τον εαυτό μου. Αυτό συνέβη. Τονίζω πως δεν έχω αλλάξει τίποτα.
Έχω τις ίδιες συνήθειες, έχω την οικογένεια μου και τους φίλους μου που με στήριζαν και στα δύσκολα. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να συνεχίσω να δουλεύω, να βοηθάω την ομάδα και μέσα από την βελτίωση όλης της ομάδας και να έρχεται και η δική μου βελτίωση».

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024